Κυριακή, 10 Μαρτίου, 2024

Στο 1ο ποδοσφαιρικό τουρνουά αλληλεγγύης η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης (+ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το 1ο ποδοσφαιρικό τουρνουά αλληλεγγύης, το τριήμερο από 9 έως 11 Οκτωβρίου από την Π.Υ. Λάρισας και την Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Στο τουρνουά συμμετείχαν οκτώ ομάδες από διάφορες Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Ελλάδας (Αθλητική Ένωση Πυροσβεστών Ελλάδας (Α.Ε.Π.Ε.) Αθήνας, Π.Υ. Ηράκλειου, Π.Υ. Χίου, Π.Υ. Ξάνθης, Π.Κ. Κασσάνδρας Χαλκιδικής, Π.Υ. Θεσσαλονίκης και Π.Υ. ΒΙΠΕ Βόλου), την έναρξη του έκανε ο Διοικητής ΔΙ.Π.Υ.Ν. Λάρισας Πύραρχος Κων/νος Σκούπρας.
Η εκδήλωση αυτή είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για την ενίσχυση του «Κρίκκειου» Ορφανοτροφείου Θηλέων της Ιεράς Μητρόπολης Λάρισας και του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λαρισαίων.
Η ανταπόκρισή των Πυροσβεστών στο κάλεσμα για τη συμμετοχή στο τουρνουά με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων ήταν άμεση, αψηφώντας τις χιλιομετρικές αποστάσεις καθώς η συμμετοχή τους έγινε με δικά τους έξοδα.
Μετά το πέρας των αγώνων για όλες τις αποστολές των Πυροσβεστών έγιναν βραβεύσεις και απονομές αναμνηστικών για τη συμμετοχή τους.
Την πρώτη θέση κατέκτησε η ομάδα ποδοσφαίρου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου. Οι πυροσβέστες του Ηρακλείου, κέρδισαν κατά σειρά Λάρισα(2-0) και Χίο(1-0) πριν φτάσουν στον τελικό όπου αντιμετώπισαν τον Βόλο και κέρδισαν με 4-5 στα πέναλτι.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα