Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ολοκληρώνεται ο καθαρισμός των υδατοδεξαμενών στον Δήμο Μαρώνειας – Σαπών (+ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση

Ένα πολύ σημαντικό έργο ως προς τη σημασία του για την δημόσια υγεία,ο καθαρισμός όλων των υδατοδεξαμενών των οικισμών του Δήμου Μαρώνειας – Σαπών, ολοκληρώνεται τις μέρες αυτές.
Να σημειωθεί ότι οι υδατόπυργοι και οι δεξαμενές ύδρευσης είχαν πάνω από 20 χρόνια να καθαριστούν και πολλές από αυτές παρουσίαζαν την ανάγκη λήψης σημαντικών παρεμβάσεων και συντηρήσεων.
Πλέον απομένουν μόνο οι δεξαμενές του Αετολόφου,της Αετοκορυφής και του μόνιμου οικισμού ποντίων ομογενών Σαπών οι οποίες θα καθαριστούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας που ακολουθεί.Να σημειωθεί ότι παντού σε όλους τους οικισμούς τοποθετήθηκαν νέοι χλωριωτές ενώ η ποιότητα του νερού ελέγχεται διαρκώς ώστε ο Δήμος να εγγυάται την ποιότητα του.
Ειδική παρέμβαση έγινε στον οικισμό του Λοφαρίου όπου ο υδατόπυργος παρουσίαζε σοβαρά προβλήματα οπότε ο Δήμος προχώρησε στην προμήθεια και τοποθέτηση νέας επιφανειακής σύγχρονης υδατοδεξαμενής η οποία και θα εξασφαλίσει με την ολοκλήρωση των πρόσθετων συμπληρωματικών εργασιών άριστης ποιότητας νερό στους κατοίκους του.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα