Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τροχαίο λίγο έξω από την Ξάνθη – Ι.Χ βγήκε από τον δρόμο, παρέσυρε φράκτη και έπεσε σε δέντρο

Κοινοποίηση


-Κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για να απεγκλωβίσει τον οδηγό του οχήματος που έχασε τις αισθήσεις του
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 4.00 το μεσημέρι της Τρίτης, στην Επαρχιακή Οδό Ξάνθης – Πετεινού λίγο έξω από τον οικισμό του Δήμου Αβδήρων, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο κατέληξε πάνω σε ένα δέντρο. 
Το Ι.Χ., σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, κινείτο με κατεύθυνση την Ξάνθη όταν εξετράπη της πορείας του, βγήκε από τον δρόμο, παρέσυρε φράχτη οικοπέδου και κατέληξε πάνω σε ένα δέντρο. 
Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο οδηγός του Ι.Χ. να χάσει τις αισθήσεις του και να εγκλωβιστεί μέσα σε αυτό. Περαστικοί που αντίκρισαν το θέαμα ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, το οποίο και έσπευσε στην περιοχή, ενώ ακολούθως ζητήθηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης για τον απεγκλωβισμό του άτυχου οδηγού. 
Δύο επανδρωμένα Πυροσβεστικά οχήματα βρέθηκαν μέσα σε ελάχιστα λεπτά στο σημείο του ατυχήματος, με τους Πυροσβέστες να απεγκλωβίζουν τον οδηγό άμεσα, ενώ στην συνέχεια με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο ίδιος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. 
Στο σημείο έσπευσε και η Αστυνομία, ενώ διενεργείται προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νεκρός ο οδηγός που βγήκε από τον δρόμο και έπεσε σε δέντρο λίγο έξω από την Ξάνθη

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα