Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ομαλά και χωρίς προβλήματα οι εκλογές της ΝΔ στην Ξάνθη – Μαζική προσέλευση

Κοινοποίηση


-Ουρές έξω από τα εκλογικά τμήματα του Νομού λίγο μετά τις 11.00 το πρωί 

Ομαλά και χωρίς προβλήματα ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, στην Ξάνθη. 
Οι εφορευτικές επιτροπές βρέθηκαν εγκαίρως στις θέσεις τους ενώ τα μέλη του κόμματος έδωσαν ενεργά το παρών ήδη από τις πρώτες ώρες τις διαδικασίας, ενώ λίγο μετά τις 10:00 το πρωί η προσέλευση αυξήθηκε αισθητά με αποτέλεσμα να σχηματίζονται μεγάλες ουρές στα εκλογικά κέντρα. 
Το μηχανογραφικό σύστημα λειτούργησε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, σε αντίθεση με την προηγούμενη – αποτυχημένη – φορά, ενώ για την συμμετοχή στην διαδικασία τα μέλη καταβάλλουν το χρηματικό αντίτιμο των τριών ευρώ. 
Ήδη μέχρι τις πρώτες μεσημβρινές ώρες τόσο ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ όσο και οι Δήμαρχοι του Νομού προσήλθαν στις κάλπες και ψήφισαν, ενώ κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τα περισσότερα ενεργά μέλη του κόμματος. 
Μεγαλύτερη ήταν η προσέλευση του κόσμου στα εκλογικά τμήματα που στήθηκαν στο Εργατικό Κέντρο και στο Αμφιθέατρο, μέσα στην πόλη, ενώ ουρές σχηματίζονταν και στα υπόλοιπα τμήματα κατά μήκος του Νομού. 
Η εκλογική διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ όπως ανακοινώθηκε από τα κεντρικά του κόμματος δόθηκε παράταση μιας ώρας για την εξυπηρέτηση των ψηφοφόρων. 
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα