Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ισοπαλία υπό βροχή για SKODA και Ατρόμητο στα Πηγάδια – Εναλλαγές και θέαμα

Κοινοποίηση


Ισόπαλη, 2-2, ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Ξάνθης και του Ατρόμητου, στα “Πηγάδια”. Ο αγώνας της 18ης αγωνιστικής είχε εναλλαγές και θέαμα.
Από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια του πρωταθλήματος εξελίχθηκε στην Ξάνθη υπό βροχή… Στο τέλος του αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες ακόμα και για τη νίκη.
Ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και επέβαλλε τον ρυθμό στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ωστόσο η Ξάνθη ήταν αυτή που έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία. Στο 21′, ο Καπετάνιος βρέθηκε ολομόναχος στην μικρή περιοχή, αλλά δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ, καθώς ο Γκορμπούνοφ τον σταμάτησε με μία εντυπωσιακή επέμβαση. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στην ευκαιρία της Ξάνθης με γκολ. Με μία εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο Ούμπιντες έκανε το 1-0 στο 34′, χαρίζοντας το προβάδισμα στον Ατρόμητο.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν απίστευτο σε εξέλιξη. Η Ξάνθη ισοφάρισε, ο Ατρόμητος πήρε και πάλι το προβάδισμα και οι γηπεδούχοι εκ νέου έφεραν το ματς στα ίσια και “κυνηγούσαν” ως το τέλος και ένα τρίτο γκολ κλείνοντας στην περιοχή της την ομάδα του Περιστερίου.
Στο 57′ εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα κατέληξε στον Καπετάνο που με δυνατό σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Η “απάντηση” του Ατρόμητου ήρθε στο 59′ επίσης από στημένη φάση. Ο Ούμπιδες εκτέλεσε φάουλ και ο Λαζαρίδης με κεφαλιά έκανε το 1-2. Ομως, η Ξάνθη ανέβαζε σταδιακά την απόδοσή της και πίεζε συνεχώς, με αποτέλεσμα να φτιάξει ένα ακόμη γκολ. Στο 74′ ο Τριάδης έκανε τη σέντρα, ο Καπετάνος έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα έφτασε στον Νιέτο που με σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 2-2!

ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Τσέναμο, Μπαξεβανίδης, Καρυπίδης, Λισγάρας, Γουάλας, Λουσέρο, Βασιλακάκης (80′ Βασιλακάκης), Σολτάνι (72΄Τριάδης), Ορφανίδης (64′ Σκούρτης), Νιέτο, Καπετάνος
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Γκορμπούνοβ, Κούρος, Κοντοές, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Ουσέρο, Πίτου Γκαρσία (76′ Γοδόι), Ούμπιδες, Ναπολεόνι, Μπρίτο (90′ Στόιτσεφ), Λε Ταλέκ (27′ Μπάλλας).
Το live του αγώνα ΕΔΩ
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα