Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Άγριο ξύλο στην Καβάλα – Βγήκαν μαχαίρια και κατέληξαν στο Νοσοκομείο

Κοινοποίηση

Καυγάς δίχως… τέλος σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής σε καφέ-μπαρ στην Καβάλα, όταν ένας 36χρονος άντρας πλακώθηκε με δύο άλλους άντρες, ηλικίας 59 και 61 ετών. 
Ο φερόμενος ως δράστης,  ο 36χρονος ευρισκόμενος σε κατάστημα, στην Καβάλα, μετά από διαπληκτισμό με τους δύο άντρες, τους επιτέθηκε με τα χέρια και συνεπλάκη μαζί τους. 
Στη συνέχεια, έξω από το κατάστημα, ο δράστης επιτέθηκε εκ νέου στον 59χρονο και τον τραυμάτισε ελαφρά με μαχαίρι στην πλάτη. Μετά την καταγγελία του περιστατικού άμεσα οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο και συνέλαβαν τον 36χρονο.
Στο χώρο του συμβάντος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, συνολικού μήκους 20 εκατοστών και ένα πιστόλι κρότου – αερίου, το οποίο κατείχε παράνομα ο δράστης.
Ο 59χρονος μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας για παροχή πρώτων βοηθειών και αποχώρησε, ενώ ο 36χρονος μεταφέρθηκε στο παραπάνω Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται.   
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας. 
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα