Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Βγήκαν “νταούλια” στο μπλόκο των αγροτών Ξάνθης – Στο πλευρό τους και ο Μητροπολίτης (+ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση


-Συμμετέχουν και λεωφορεία του ΚΤΕΛ στο μπλόκο των αγροτών στον Νέστο
Το μπλόκο των αγροτών στο ύψος της γέφυρας του Νέστου, στην Ξάνθη, επισκέφθηκε την Δευτέρα ο Μητροπολίτης της περιοχής κ.κ. Παντελεήμων, εκφράζοντας με την κίνησή του αυτή την στήριξη στον αγώνα των παραγωγών της περιοχής. 
Ο Μητροπολίτης συνομίλησε με τους αγρότες, ενημερώθηκε για ακόμη μια φορά για τα αιτήματά τους και δήλωσε και εμπράκτως την συμπαράστασή του στις κινητοποιήσεις τους. Σε αντίστοιχες ενέργειες προχώρησαν και άλλοι Μητροπολίτες της Θράκης που επέλεξαν να επισκεφθούν τα αντίστοιχα μπλόκα των αγροτών κατά μήκος του οδικού δικτύου της περιοχής. 




Στο πλευρό των αγροτών πάντως ήδη έχουν ταχθεί αρκετές κοινωνικές ομάδες και φορείς της Ξάνθης, ενώ στο μπλόκο στην γέφυρα του Νέστου έχουν παραταχθεί πλέον και λεωφορεία του ΚΤΕΛ, που συμπαραστέκεται στις κινητοποιήσεις των αγροτών και των κτηνοτρόφων. 
Βάρεσαν τα.. “νταούλια”
Στο μπλόκο της Ξάνθης οι αγρότες φαίνεται πως δεν χάνουν το χιούμορ τους αλλά και την διάθεση για πλάκα, παρά το γεγονός πως παραμένουν στους δρόμους και κατά την διάρκεια της νύχτας και παρά το γεγονός πως στην περιοχή επικρατούν ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες. 
Μεταξύ άλλων επιστράτευσαν ακόμη και “νταούλια” θέλοντας μ’ αυτόν τον τρόπο να επαναφέρουν στην μνήμη όλων τις περιβόητες δηλώσεις του νυν Πρωθυπουργού, όταν ήταν ακόμη στην Αντιπολίτευση, περί των διεκδικήσεων του από του Ευρωπαίους εταίρους.  

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα