Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Έκκληση για βοήθεια: Οικογένεια από την Ξάνθη έμεινε χωρίς σπίτι μετά από πυρκαγιά

Κοινοποίηση


-Διοργανώνεται φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας τα έσοδα του οποίου θα δοθούν στην οικογένεια 
Χωρίς σπίτι έμεινε μια οικογένεια από την Φελώνη, του Δήμου Αβδήρων Ξάνθης, λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε στην μονοκατοικία τους την δεύτερη μέρα του έτους. 
Πρόκειται για την οικογένεια του Ιωάννογλου Παναγιώτη, η οποία πλέον προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της και να χτίσει το σπίτι από την αρχή. Μάλιστα ήδη ξεκίνησε μια προσπάθεια για την συγκέντρωση χρημάτων ώστε να βοηθηθεί η εν λόγω οικογένεια. 
Προς αυτή την κατεύθυνση διοργανώνεται φιλανθρωπικό τουρνουά τα έσοδα του οποίου θα δοθούν για την ανακούφιση των πληγέντων από την πυρκαγιά. Στο τουρνουά συμμετέχουν οι ομάδες ποδοσφαίρου “Παλαίμαχοι ΑΟΞ”, “Παλαίμαχοι Βιστωνίδας”, “Παλαίμαχοι Ζυγού” και η ομάδα ποδοσφαίρου των Πυροσβεστών Ξάνθης. Οι αγώνες θα δοθούν την Τετάρτη 2 Μαρτίου και ώρα 16.00 στο Γήπεδο του ΑΟΞ ενώ η τιμή του εισιτηρίου είναι 1 ευρώ.  
Εναλλακτικά όσοι ενδιαφέρονται να ενισχύσουν με χρήματα την οικογένεια μπορούν να το κάνουν στους παρακάτω λογαριασμούς. 
Τράπεζα Πειραιώς 6612-115459-969 δικαιούχος Ιωάννογλου Παναγιώτης.
IBAN: GR4701716120006612115459969 δικαιούχος Ιωάννογλου Παναγιώτης.




Τι είχε συμβεί την μοιραία νύχτα! 
Η πυρκαγιά ξέσπασε στην διώροφη μονοκατοικία στις 4.14 τα ξημερώματα του Σαββάτου 2 Ιανουαρίου 2016 ενώ για το συμβάν ειδοποιήθηκε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης. 
Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στη μονοκατοικία, ενώ στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος πέντε πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα. Για το ανωτέρω περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα