Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε μπατονέτες στα αυτιά;

Κοινοποίηση

Παρά το γεγονός ότι γιατροί και άλλοι ειδικοί προειδοποιούν ότι δεν πρέπει να βάζουμε τις μπατονέτες στο λεγόμενο «ακουστικό κανάλι», οι περισσότεροι άνθρωποι αγνοούν τις προειδοποιήσεις.
«Άνθρωποι έρχονται με σχετικά προβλήματα συνεχώς», αναφέρει στον Independent o ωτορινολαρυγγολόγος D. Fitzgerald. «Οποιοσδήποτε γιατρός θα σας έλεγε ότι βλέπει τέτοια περιστατικά όλη την ώρα. Οι περισσότεροι λένε πως χρησιμοποιούν τις μπατονέτες για να αφαιρούν π.χ. το make-up αλλά ξέρουμε τι κάνουν στην πραγματικότητα. Τις βάζουν στα αυτιά τους», προσθέτει. Όπως αναφέρει ο Independent, παρά τις προειδοποιήσεις, οι άνθρωποι εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τις μπατονέτες για να καθαρίζουν τα αυτιά τους.
Σύμφωνα με τον Independent, μια πιθανή απάντηση στο μυστήριο θα μπορούσε να είναι απλή και μοιάζει ίσως με την απάντηση στο ερώτημα γιατί οι άνθρωποι καπνίζουν παρότι είναι γνωστό ότι τους κάνει κακό. «Η αναλογία με το τσιγάρο είναι εύστοχη. Συνεχίζουμε να βάζουμε μπατονέτες στα αυτιά μας χάρις σε μια απλή αλήθεια: Δημιουργεί μια ωραία αίσθηση», αναφέρει ο Independent.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα