Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Εντυπωσιακό: Στον τελικό του “Global Battle of the Bands” 2 μπάντες από την Ξάνθη!

Κοινοποίηση

-Πρόκειται για τους Underhill West και Verba Volant
Ανάμεσα στους 7 προκριθέντες της Θεσσαλονίκης που οδηγούνται κατευθείαν στον μεγάλο εθνικό τελικό του Global Battle of the Bands, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 7 Φεβρουαρίου, συμπεριλαμβάνονται και 2 μουσικά συγκροτήματα από την Ξάνθη! 
Πρόκειται για τους συνήθεις υπόπτους Underhill West, που τα τελευταία χρόνια έχουν παρουσιάσει πλούσια καλλιτεχνική δράση αποκομίζοντας αναρίθμητα θετικά σχόλια και κερδίζοντας ολοένα και περισσότερους φίλους και υποστηρικτές, καθώς και τους Verba Volant που εντυπωσίασαν και κατάφεραν από κοινού να βρεθούν στον μεγάλο τελικό. 
Είναι γνωστό ότι στην Ξάνθη τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερα νέα παιδιά και συγκροτήματα κάνουν την εμφάνισή τους, κεντρίζοντας βλέμματα αλλά και το ενδιαφέρον του μουσικόφιλου κοινού, ενώ η πρόκριση αυτή των δυο συγκροτημάτων της πόλης είναι μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή εξέλιξη.  Underhill West και Verba Volant θα συναντήσουν στην Αθήνα τα αλλά 9 σχήματα που προέκυψαν από τον Α’ Ημιτελικό του διαγωνισμού. 




“Με τεράστια χαρά και ενθουσιασμό σας ανακοινώνουμε ότι ΠΕΡΑΣΑΜΕ στην ελληνική τελική φάση του Global Battle of the Bands στις 7 Φεβρουαρίου στην Αθήνα! Ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που μας υποστηρίξατε από κοντά και από μακρυά με την αγάπη σας, νιώθουμε την εμπιστοσύνη σας και μας εμπνέουν να δώσουμε το 120% του εαυτού μας στον τελικό! Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, τους εθελοντές, τις υπόλοιπες μπάντες για τον επαγγελματισμό και τις καλοστημένες performances τους και τέλος, συγχαρητήρια στους ξανθιώτες Verba Volant που επίσης τα κατάφεραν μαγεύοντας το κοινό” αναφέρουν σε ανάρτησή τους στο facebook οι Underhill West. 
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα