Τετάρτη, 20 Μαρτίου, 2024

Κλείνουν δρόμους οι αγρότες – Συνεχίζονται τα μπλόκα σε Νέστο, Κομοτηνή και Έβρο

Κοινοποίηση


-Εξέδωσε ανακοίνωση η Εγνατία Οδός που προειδοποιεί τους οδηγούς για τους αποκλεισμούς 
Σε συμβολικούς αποκλεισμούς των δρόμων προχωρούν από το πρωί της Παρασκευής οι αγρότες που έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους σε διάφορα σημεία κατά μήκος του οδικού δικτύου της Θράκης. Οι αποκλεισμοί είναι διάρκειας μιας ή δύο ωρών με τους αγρότες να διαμηνύουν πως δεν υποχωρούν εάν δεν αποσυρθούν τα επίμαχα μέτρα που προωθεί η Κυβέρνηση για τον αγροτικό κόσμο της χώρας. 
Οι αγρότες της Ροδόπης απέκλεισαν από τις 12:00 τον δυτικό κόμβο της Κομοτηνής, στην Εγνατία Οδό, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών τους ενάντια στις προβλέψεις του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, για δύο ώρες ενώ σε κάτι αντίστοιχο προχώρησαν και οι αγρότες που έχουν συγκεντρωθεί στον δυτικό κόμβο της Εγνατίας Οδού, στο ύψος της γέφυρας του Νέστου. 




Σε δίωρο αποκλεισμό του Τελωνείου των Κήπων προχώρησαν οι αγρότες του Έβρου, όπως είχαν άλλωστε προαναγγείλει ενώ υπενθυμίζεται πως το μπλόκο που έχει στηθεί στην περιοχή αξιολογείται ως ένα από τα μεγαλύτερα της χώρας. 
Στο μεταξύ η Εγνατία Οδός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως «αγαπητοί οδηγοί, λόγω των κινητοποιήσεων των αγροτών, πριν ταξιδέψετε στην Εγνατία Οδό, να ενημερώνεστε από την Τροχαία για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο. Ευχαριστούμε πολύ και σας ευχόμαστε καλό ταξίδι!».

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα