Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Λεία 20.000 ευρώ για τους διαρρήκτες του κοσμηματοπωλείου στην Ξάνθη (+ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση


-Προσπάθησαν να διαρρήξουν ακόμη ένα κοσμηματοπωλείο επί της Π. Τσαλδάρη 
Στις 20.000 ευρώ υπολογίζεται η λεία των θρασύτατων διαρρηκτών που τα ξημερώματα της Τετάρτης ξήλωσαν το προστατευτικό ρολό ασφαλείας κοσμηματοπωλείου, στο κέντρο της Ξάνθης, και άρπαξαν χρυσαφικά και κοσμήματα. 
Η ταυτότητα των δραστών μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστη, ενώ την ίδια στιγμή σημειώθηκαν δύο ακόμη απόπειρες διάρρηξης η μία σε κατάστημα επί της οδού Λ. Στρατού και η άλλη σε ένα ακόμη κοσμηματοπωλείο στην περιοχή της Π. Τσαλδάρη. 
Από τα έως τώρα στοιχεία γύρω από την πρωτοφανή αυτή διάρρηξη φαίνεται πως οι δράστες βρέθηκαν λίγο μετά τις 4.30 στον πεζόδρομο της Δαγκλή και με ένα κλεμμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο κυριολεκτικά ξήλωσαν το ρολό ασφαλείας του κοσμηματοπωλείου που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την Λέσχη Αξιωματικών. 
Ακολούθως, και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων, έσπασαν την γυάλινη πόρτα του κοσμηματοπωλείου και αφαίρεσαν όσα κοσμήματα υπήρχαν στην βιτρίνα του καταστήματος αλλά και αρκετά από αυτά που βρίσκονταν στο εσωτερικό. Στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση. Η λεία τους υπολογίζεται γύρω στις 20.000 ευρώ, ενώ για το συμβάν ενημερώθηκε η Αστυνομία η οποία και διενεργεί την προανάκριση. 
Οι ιδιοκτήτες του κοσμηματοπωλείου ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν το τί έχει συμβεί, μιας και πρόκειται για κατάστημα που βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα από την Κεντρική Πλατεία της πόλης και σε ένα ιδιαίτερα πολυσύχναστο σημείο. Φαίνεται μάλιστα πως πρόκειται για τους ίδιους δράστες που επιχείρησαν να ανοίξουν και ένα ακόμη κοσμηματοπωλείο επί της οδού Π. Τσαλδάρη ωστόσο έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή. 
Οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών βρίσκονται σε εξέλιξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άδειασαν κοσμηματοπωλείο στην Ξάνθη – Ξήλωσαν το ρολό ασφαλείας και άρπαξαν χρυσαφικά!

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα