Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μητέρα πληρωνόταν για να κακοποιεί σεξουαλικά online την 11 μηνών κόρη της!

Κοινοποίηση


«Πίστευα πως δεν θα τραυματιστεί συναισθηματικά, πως ήταν όλα ένα παιχνίδι», λέει η 24χρονη
Συνελήφθη στη Ρουμανία 24χρονη μητέρα με την κατηγορία πως κακοποίησε σεξουαλικά την 11χρονη κόρη της online λαμβάνοντας αμοιβή για τις «υπηρεσίες» της από Βρετανούς και Αμερικανούς παιδόφιλους!
Η Roxana Elena Onu συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα ύστερα από ενημέρωση της ρουμανικής αστυνομίας από το FBI.
Τις εικόνες με την 24χρονη να κακοποιεί το μωρό της ανακάλυψαν οι αμερικανικές αρχές κατά τη διάρκεια έρευνας για τον 31χρονο Brandon Gressette που συνελήφθη πέρσι για κατηγορίες σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών και παιδικής πορνογραφίας.
Το FBI ενημέρωση τις αρχές της Ρουμανίας για τη δράση της γυναίκας με το ψευδώνυμο «brunetelovex2» και την είσπραξη χρημάτων από τον Gressette.
Περαιτέρω έρευνα αποκάλυψε πως μεταξύ Ιουνίου 2014 και Οκτωβρίου 2015 η γυναίκα εισέπραξε πάνω από 9000 ευρώ μέσω 13 μεταφορών χρημάτων από άτομα στις ΗΠΑ, τη Βρετανία, το Βέλγιο και την Ολλανδία.
Η Onu υποστήριξε μιλώντας στην αστυνομία πως το έκανε επειδή πίστευε πως το μωρό δεν θα επηρεαστεί συναισθηματικά από την κακοποίηση αφού ήταν μόλις 11 μηνών! Για να στηρίξει το επιχείρημά της αυτό πρόσθεσε πως απέφυγε να εμπλέξει τον 3χρονο γιο της στις δραστηριότητές της αυτές επειδή «είναι μεγαλύτερος και θα μπορούσε να επηρεαστεί συναισθηματικά»!
«Συμφώνησα να τα κάνω αυτά τα πράγματα με την κόρη μου επειδή πίστευα πως δεν θα της έμενε κανένα τραύμα. Θεωρούσα πως όλα είναι ένα παιχνίδι», τόνισε.
Πρόσθεσε πως έκανε video-chatting πριν την εγκυμοσύνη της αλλά από τον Δεκέμβριο του 2014 αποφάσισε να εμπλέξει και το παιδί της.
«Μετά το σχολείο άρχισα να ανακατεύομαι σε δραστηριότητες video-chat. Ήταν δική μου ιδέα να εμπλέξω την κόρη μου. Ορισμένοι από τους πελάτες μου ήξεραν πως είχα γεννήσει και μου ζητούσαν να τη γδύσω και να την αγγίξω. Συμφώνησα να το κάνω για τα λεφτά. Κάποιοι μου έδιναν 500 δολάρια, άλλοι 100», περιγράφει.
Αν κριθεί ένοχη, η 24χρονη μητέρα μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης 15 ετών.
newsbeast.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα