Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τραγωδία στον Εχίνο – Ιμάμης έπεσε σε γκρεμό με το Ι.Χ. του και σκοτώθηκε!

Κοινοποίηση

Τραγικό θάνατο βρήκε ο ιμάμης του Εχίνου, στην ορεινή Ξάνθη, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες το Ι.Χ. που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του, λίγο έξω από την Σμίνθη, βγήκε από τον δρόμο και έπεσε μέσα σε γκρεμό.

Ο ιμάμης, Αγκούς Μεχμέτ Εμίν, γεννημένος το 1963 ήταν παντρεμένος και είχε δύο παιδιά ενώ το τροχαίο σημειώθηκε όταν ο ίδιος επέστρεφε στο χωριό του από την Ξάνθη, όπου βρισκόταν για δουλειές.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται πως ο ίδιος υπέστη κάποιο καρδιακό επεισόδιο και έτσι έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, ωστόσο οι έρευνες των Αρχών που θα ρίξουν φως γύρω από τον άδικο χαμό του ιμάμη βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. 




Την είδηση του θανάτου γνωστοποίησε το ThrakiSports.gr μιας και ο προγραμματισμένος για την Κυριακή ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στον Εχίνο Σπορ και την Ελπίδα Γενησέας οδηγήθηκε σε αναβολή λόγω πένθους.   Η είδηση του τραγικού θανάτου του ιμάμη του χωριού έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην τοπική κοινωνία του Εχίνου, με τους ανθρώπους της ομάδας να ζητούν αμέσως την αναβολή του αγώνα, καθώς μεταξύ άλλων υπάρχει συγγένεια με αρκετά μέλη της ομάδας, και φυσικά ουδείς έχει την διάθεση μετά από τέτοια συμβάντα να παίξει μπάλα.

Όπως αναφέρουν οι κάτοικοι της περιοχής το σημείο στο οποίο σημειώθηκε το ατύχημα είναι μια ακόμη περιοχή που κρύβει κινδύνους για τους διερχόμενους οδηγούς, τόσο λόγω των στροφών όσο και λόγω του ότι δεν υπάρχουν προστατευτικά μπάρες.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα