Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Χιόνια σε ολόκληρη στην Θράκη – Εντυπωσιακές εικόνες με το λευκό σκηνικό (+ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση

Χιόνια αντίκρισαν το πρωί της Κυριακής οι κάτοικοι και στους τρεις Νομούς της Θράκης, με τις μετεωρολογικές προβλέψεις να επιβεβαιώνονται και την Ξάνθη, την Κομοτηνή και τον Έβρο να ντύνονται στα λευκά. 
Στην Ξάνθη ήδη από τις πρώτες πρωινές ώρες έκανε την εμφάνισή της η χιονόπτωση, αρχικά ισχνή και στην συνέχεια ιδιαίτερα πυκνή, τόσο στην ορεινή περιοχή όσο και μέσα στο κέντρο της πόλης και τον κάμπο. Οι σκεπές των σπιτιών, οι δρόμοι και τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα καλύφθηκαν από χιόνι ενώ στα λευκά ντύθηκαν οι ορεινοί οικισμοί όπως το Δασικό Χωριό και το Λυκοδρόμιο. 
Στην Κομοτηνή το πρώτο φως της ημέρας βρήκε την πόλη ντυμένη στα λευκά ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που αντικρίζοντας το χιόνι επέλεξαν να βγουν έξω, να παίξουν και να φτιάξουν χιονάνθρωπους. 
Στον Έβρο το χιόνι έκανε την εμφάνισή του σε όλες τις πόλεις του Νομού με τα καιρικά φαινόμενα να παρουσιάζονται πιο έντονα στην Ορεστιάδα και το Διδυμότειχο, ενώ στις Καστανιές τα εκχιονιστικά μηχανήματα μερίμνησαν ήδη από το πρωί για τον καθαρισμό των δρόμων. 
Η Πολιτική Προστασία βρίσκεται στο πόδι για να αντιμετωπίζει τα προβλήματα που προκύπτουν ενώ κρίνεται απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου, κυρίως στις ορεινές περιοχές της Θράκης. 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΞΑΝΘΗ:


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΕΒΡΟ:


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗ:




ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα