Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οι αγρότες “κλείνουν” Εφορία και Περιφερειακή Ενότητα στην Ξάνθη – Παραμένουν στους δρόμους

Κοινοποίηση



-Αποφάσισαν να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους μετά τον “διάλογο” με την Κυβέρνηση 

Την απόφαση να παραμείνουν στους δρόμους και μάλιστα να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους αποφάσισαν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Ξάνθης που εδώ και βδομάδες παραμένουν στο μπλόκο που έχει στηθεί στην Γέφυρα του Νέστου. 

Μετά και την συνάντηση αντιπροσωπείας αγροτών με τον Πρωθυπουργό της χώρας και τα όσα ακολούθησαν αυτής, οι αγρότες της περιοχής συγκάλεσαν σύσκεψη της συντονιστικής επιτροπής αγώνα και αποφάσισαν να προχωρήσουν σε πιο δυναμικές κινητοποιήσεις. 




Πιο συγκεκριμένα αποφασίστηκε ο αποκλεισμός του κτιρίου της Δ.Ο.Υ. Ξάνθης για το πρωί της Πέμπτης ενώ κάτι αντίστοιχο αποφασίστηκε για το κτίριο του Διοικητηρίου που στεγάζεται η Π.Ε. Ξάνθης για την Παρασκευή. 
Παράλληλα τα τρακτέρ των αγροτών θα συνεχίσουν να παραμένουν παρατεταγμένα στο μπλόκο του Νέστου, ενώ αγρότες και κτηνοτρόφοι – που δεν δέχθηκαν άλλωστε να δώσουν το παρών στον διάλογο με την Κυβέρνηση, ισχυριζόμενοι πως αυτός ήταν προσχηματικός – παρουσιάζονται πρόθυμοι να παραμείνουν στους δρόμους μέχρι η Κυβέρνηση να αποσύρει τα μέτρα που προωθεί για το ασφαλιστικό αλλά και το φορολογικό. 
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα