Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Έκκληση για να…«σταθεί» στα πόδια της η 22χρονη Χριστίνα από την Ξάνθη

Κοινοποίηση

Συγκλονίζει την Ξάνθη, η ιστορία της Χριστίνας, μιας 22χρονης κοπέλας από το Τύμπανο Ξάνθης, η οποία εδώ και τέσσερα χρόνια, είναι καθισμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο, λόγω ενός σοβαρού τροχαίου ατυχήματος, το οποίο κόντεψε να της κοστίσει την ίδια της τη ζωή.

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στη Γερμανία όπου κάνει θεραπείες για να περπατήσει ξανά εδώ και τρεις μήνες, αλλά το κόστος της θεραπείας είναι δυσβάσταχτο, καθώς αγγίζει τις 12.000 ευρώ και έτσι δεν έχει την δυνατότητα να τις συνεχίσει και μάλιστα παρά το γεγονός ότι ύστερα από τέσσερα ολόκληρα χρόνια έχει ξεκινήσει να κάνει ξανά τα πρώτα της βήματα.
Για το λόγο αυτό, φίλοι και κοντινά της πρόσωπα ζητούν την, όποια οικονομική ενίσχυση των Ξανθιωτών συμπολιτών μας, αφού έχει ήδη ανοιχθεί ένας τραπεζικός λογαριασμός στο όνομά της, προκειμένου η κοπέλα αυτή, να σταθεί κυριολεκτικά, στα πόδια της.




Ωστόσο για να γίνει αυτό, θα πρέπει να μαζευτούν τα χρήματα της θεραπείας της.
Έτσι όσοι το επιθυμούν μπορούν να βάλουν το δικό τους λιθαράκι και να βοηθήσουν την 22χρονη κοπέλα, με όποιο χρηματικό ποσό δύνανται, το οποίο μπορούν να καταθέσουν στο όνομά της και στον παρακάτω λογαριασμό.
Τράπεζα Πειραιώς: 
BIC: PIRBGRAA 
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5358-071744-698 
IBAN:GR18 0172 3580 0053 5807 1744 698
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα