Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

2η θέση στους Πανελλήνιους Αγώνες Τέχνης για το 3ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης

Κοινοποίηση

Τη 2η θέση στους 2ους Πανελλήνιους Αγώνες Τέχνης κατέκτησε η θεατρική ομάδα του 3ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης «Δόμνα Βισβίζη» με το έργο REUNION, που έγραψε και σκηνοθέτησε ο μουσικός του σχολείου κ. Βασίλειος Γρένδας. Οι αγώνες διεξήχθησαν στις 26 και 27 Φεβρουαρίου στα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, στη Θεσσαλονίκη. 
Ανάμεσα σε πλήθος συμμετοχών από Δημόσια και Ιδιωτικά Σχολεία, Λύκεια τα περισσότερα, η θεατρική ομάδα του 3ου Γυμνασίου έκανε την έκπληξη αποσπώντας το ζεστό χειροκρότημα του κοινού, τα θετικά σχόλια των διοργανωτών και την επιβράβευση από την Κριτική Επιτροπή με το 2ο Βραβείο.
Οι δράσεις ωστόσο της ομάδας των 14 μαθητών και μαθητριών της Β΄ και Γ΄ τάξης, δεν σταματούν εδώ. Το Σαββατοκύριακο, 16 και  17 Απριλίου και ώρα 8:00 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο της Ι.Μ. Αλεξανδρούπολης, θα ανεβάσουν την παράσταση «Κάλλιο αργά, παρά ποτέ», σε σενάριο και σκηνοθεσία του κ. Γρένδα. Τα έσοδα της παράστασης, με γενική είσοδο 3 ευρώ και δωρεάν για τους μαθητές, θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. 
Η σχολική κοινότητα του 3ου Γυμνασίου συγχαίρει θερμά τα παιδιά και τους καθηγητές τους και σας περιμένει να τιμήσετε με την παρουσία σας την νέα μας παράσταση. 
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα