Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Συγκέντρωσαν 5.000 ευρώ για την οικογένεια που κάηκε το σπίτι της στην Φελώνη!

Κοινοποίηση


-Διοργανώθηκε φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό τουρνουά αγάπης στην Ξάνθης 
Μια σημαντική οικονομική ανάσα στην οικογένεια από την Φελώνη που είδε το σπίτι της να παίρνει φωτιά, την δεύτερη μέρα του 2016, έδωσαν οι εμπνευστές και διοργανωτές του φιλανθρωπικού ποδοσφαιρικού τουρνουά αγάπης που πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη και από το οποίο συγκεντρώθηκαν 5.000 ευρώ! 
Πρόκειται για το τουρνουά στο οποίο συμμετείχαν οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές Βιστωνίδας, ΑΟΞ-Skoda, Ηρακλή Ζυγού καθώς και η ομάδα ποδοσφαίρου της Πυροσβεστικής Ξάνθης. Τα εισιτήρια των αγώνων διατέθηκαν προς 1 ευρώ, ενώ τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν στην εν λόγω οικογένεια που προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της. 
Διαβάστε όλα όσα έγιναν στο τουρνουά και δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό στο ThrakiSports.gr




H μοιραία νύχτα! 
Η πυρκαγιά στην διώροφη μονοκατοικία, ιδιοκτησίας του Ιωάννογλου Παναγιώτη, ξέσπασε στις 4.14 τα ξημερώματα του Σαββάτου 2 Ιανουαρίου 2016 ενώ για το συμβάν ειδοποιήθηκε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης.
Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στη μονοκατοικία, ενώ στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος πέντε πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα. Εκ τότε η οικογένεια προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της ενώ ξεκίνησε και μια προσπάθεια οικονομικής στήριξης από πολίτες και προς αυτή την κατεύθυνση άλλωστε διοργανώθηκε και το φιλανθρωπικό τουρνουά. 
Πρόκειται για την οικογένεια του , η οποία πλέον προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της και να χτίσει το σπίτι από την αρχή. Μάλιστα ήδη ξεκίνησε μια προσπάθεια για την συγκέντρωση χρημάτων ώστε να βοηθηθεί η εν λόγω οικογένεια.
Όσοι ενδιαφέρονται να ενισχύσουν με χρήματα την οικογένεια μπορούν να το κάνουν στους παρακάτω λογαριασμούς. 
Τράπεζα Πειραιώς 6612-115459-969 δικαιούχος Ιωάννογλου Παναγιώτης.
IBAN: GR4701716120006612115459969 δικαιούχος Ιωάννογλου Παναγιώτης.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα