Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αλεξανδρούπολη: Η μάνα ”θυμήθηκε” την κακοποίηση των παιδιών από τον εραστή της

Κοινοποίηση


Η απολογία της μάνας για τα όσα έγιναν μπροστά στα μάτια της σοκάρει – Αρχικά επιχείρησε να καλύψει τον εραστή της, αλλά στη συνέχεια περιέγραψε τα πάντα στους αστυνομικούς…
Συνεχίζει να δίνει μάχη με τη ζωή του στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, το 5χρονο παιδάκι που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον 33χρονο σύντροφο της μητέρας του στην Αλεξανδρούπολη. Θετικές είναι οι εξελίξεις για το 3χρονο αδελφάκι του που επίσης χτυπήθηκε βάναυσα από τον ίδιο άντρα, το οποίο όμως φέρει σημάδια από καψίματα. Φαίνεται όμως να έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Η μητέρα των παιδιών περιέγραψε μετά τη σύλληψή τους μπροστά στους αστυνομικούς τον τρόπο με τον οποίο ο σύντροφός της ξυλοκόπησε το 5χρονο παιδάκι στέλνοντάς το στη ΜΕΘ.
“Άρχισε να χτυπάει δυνατά το παιδί στο κεφάλι. Δεν ήταν η πρώτη φορά, τις τελευταίες 20 μέρες το έκανε συνέχεια. Μετά πήρε το σκουπόξυλο ενώ το παιδί είχε καθίσει στα γόνατα και προσπαθούσε να καλύψει το κεφάλι του με τα χέρια του, εκείνος το χτυπούσε με μανία όσο πιο δυνατά μπορούσε. Το παιδί έκλαιγε και ζητούσε βοήθεια. Τότε τον είδα να αρπάζει το παιδί από τους ώμους, με το σηκώνει ψηλά στον αέρα και να το πετάει με δύναμη στο μωσαϊκό. Σταμάτησε να κλαίει, σταμάτησε να μιλάει και νόμιζα ότι είχε πεθάνει”, είπε.
  


Εν τω μεταξύ στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης επέστρεψαν οι τέσσερις συλληφθέντες για τον τραυματισμό των δύο ανήλικων παιδιών, ηλικίας τριών και πέντε ετών, μετά την απόφαση του εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, στον οποίο οδηγήθηκαν χθες. Όλοι ζήτησαν και πήραν 48ωρη προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσουν την απολογία τους. 
Στη δικογραφία του φερόμενου ως δράστη και συντρόφου της μητέρας των παιδιών, συμπεριλαμβάνονται οι κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και της ενδοοικογενειακής βίας, ενώ οι γονείς του φερόμενου ως δράστη και η μητέρα των ανηλίκων κατηγορούνται για έκθεση και παράληψη λύτρωσης από κίνδυνο ζωής, καθώς φέρονται να γνώριζαν τα όσα υπέμεναν επί αρκετό χρονικό διάστημα τα δύο παιδιά, χωρίς ωστόσο να κάνουν κάτι για να τα προστατέψουν.
Όπως έγινε γνωστό το πρωί, η επιμέλεια των 3 παιδιών, των δύο που κακοποιήθηκαν και του μικρότερου αδερφού τους, δόθηκε στα παιδικά χωριά SOS.
newsit.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα