Πέμπτη, 14 Μαρτίου, 2024

Εικόνες σοκ – Γυμνός καθηγητής προσπαθεί να βιάσει μαθήτρια!

Κοινοποίηση

Η απόπειρα βιασμού καταγράφηκε από τον φωτογραφικό φακό και οι σοκαριστικές εικόνες δεν άργησαν να κατακλύσουν τα social media. Ένας καθηγητής, ολόγυμνος, κυνηγά μαθήτρια στο προαύλιο του σχολείου και προσπαθεί να τη βιάσει μπροστά στους πάντες!
Όλα έγιναν την περασμένη Δευτέρα κατά τη διάρκεια διαλείμματος σε σχολείο της Κίνας. Καθηγητής με ιστορικό ψυχικής ασθένειας άρχισε να κυνηγά γυμνός μια μαθήτρια, την «κόλλησε» στον τοίχο και επιχείρησε να της επιτεθεί σεξουαλικά. Και όλα αυτά μπροστά στα μάτια άλλων παιδιών που φοιτούν στο ίδιο σχολείο με το θύμα.
Ο 30χρονος άνδρας βγήκε γυμνός στο προαύλιο του σχολείου και σε κατάσταση αμόκ έπιασε το κορίτσι από πίσω και στη συνέχεια την ακινητοποίησε. Σοκαρισμένοι μαθητές κοιτούσαν το περιστατικό. Ευτυχώς, τα ουρλιαχτά και τις κραυγές βοήθειας του κοριτσιού άκουσαν άλλοι καθηγητές, που έτρεξαν και την έσωσαν από τα χέρια του 30χρονου.
Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι πως ο άνδρας ήταν γνωστό πως έπασχε από κάποια ψυχική ασθένεια. Σύμφωνα με την αστυνομία, από το 2011 έπασχε από ψυχικές διαταραχές, αλλά οι γιατροί είχαν πει πως θα ήταν καλά αν η ασθένειά του δεν «επέστρεψε» δυο χρόνια μετά.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα