Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η μπάλα… είχε τσακωθεί με τα δίχτυα για Ξάνθη και Καλλονή – Σκάλωσαν στο μηδέν!

Κοινοποίηση

Η Ξάνθη δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Καλλονής και παραχώρησε μέσα στο γήπεδό της «λευκή» ισοπαλία (0-0) στην ουραγό του πρωταθλήματος, σε ματς για την 25η αγωνιστική της Super League.
Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα έγιναν στον αγώνα στο Live του ThrakiSports.gr
Η ακριτική ομάδα μπήκε καλύτερα στο ματς, αλλά τα λάθη της δεν τη βοήθησαν… Τα λάθη δεν μπόρεσε να αποφύγει και η φιλοξενούμενη ομάδα.
Στο 28′ η Ξάνθη έχασε σημαντική ευκαιρία για γκολ, όταν έπειτα από σέντρα του Μπαξεβανίδη από τα δεξιά, ο Καπετάνος πήρε την κεφαλιά και ο Δαύκος έσωσε την εστία της Καλλονής.
Στο 47′ , ο Σολτάνι “έπιασε” την κεφαλιά, ύστερα από κεφαλιά-πάσα του Γούτα, όμως ο Δαύκος έδιωξε σε κόρνερ. 
Στο 66′ ο Ορφανίδης βρήκε τον Παπαστεργιανό που μπροστά από άδειο τέρμα έστειλε την μπάλα άουτ! Δέκα λεπτά μετά το χτύπημα φάουλ του Τσαμπούρη χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και τρία λεπτά πριν τη λήξη, το διαγώνιο σουτ του Γουάλας πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.Στο 96′ το πλασέ του Γεωργίου κατέληξε στο κάθετο δοκάρι. 
SKODA ΞΑΝΘΗ (Ρ. Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Γούτας, Γουάλας, Παπαστεργιανός (78′ Σκούρτης), Βασιλακάκης, Ορφανίδης, Νιέτο (88′ Ντιμιτρόφ), Σολτάνι (66′ Κρίστοφερ), Καπετάνος. 
ΚΑΛΛΟΝΗ (Ν. Καραγεωργίου): Δαύκος, Τσαμπούρης, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Μίκιτς, Καλτσάς, Μπλάζιτς (83′ Ούκα), Γεωργίου, Γουερέ (55′ Ξυδάς), Μανούσος (90′ Γκαμάγκας), Μάρκοβιτς. 
newsit.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα