Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Βρήκαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του Παντελίδη – Δεν βρέθηκαν ναρκωτικά ή φάρμακα

Κοινοποίηση


– Μεγάλη ποσότητα αλκοόλ είχε καταναλώσει ο Παντελής Παντελίδης σύμφωνα με τις αιματολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις 
– Δεν βρέθηκαν στον οργανισμό του άλλες ουσίες όπως ναρκωτικά ή φάρμακα 
– Εκείνος οδηγούσε το μοιραίο τζιπ, σύμφωνα με την έκθεση της Πυροσβεστικής
– Αδιευκρίνιστη παραμένει ακόμη η ταχύτητα του αυτοκινήτου του γνωστού τραγουδιστή τη στιγμή της πρόσκρουσης
Ακριβώς 40 μέρες από το μοιραίο τροχαίο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη έρχονται στο φως τα αποτελέσματα των αιματολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων. Σύμφωνα με το πόρισμα που έχει παραδοθεί στην Τροχαία, ο γνωστός τραγουδιστής είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.
Η ποσότητα αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα του Παντελή Παντελίδη είναι πάνω από 1,5 γραμμάριο ανά λίτρο αίματος, ενώ το όριο είναι 0,50 γραμμάρια, σύμφωνα με το vima.gr. Όπως επισημαίνεται στο ίδιο δημοσίευμα, στον οργανισμό του δημοφιλούς τραγουδιστή δεν βρέθηκαν άλλες ουσίες, όπως ναρκωτικά ή φάρμακα.
Όσον αφορά στο ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητο του τραγουδιστή, από την Πυροσβεστική, η οποία κλήθηκε να απεγκλωβίσει από το αυτοκίνητο τον Παντελίδη Παντελίδη όσο και τις δυο κοπέλες που ήταν μαζί του στο μοιραίο τζιπ, την 21χρονη Φρόσω Κυριακού και την Μυρσίνη Αρναούτη, τονίζεται πως η έκθεση που έχει παραδοθεί στην Τροχαία Ελληνικού αναφέρει σαφέστατα πως το αυτοκίνητο οδηγούσε ο 32χρονος τραγουδιστής, απορρίπτοντας τα όσα περί του αντιθέτου έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες.
Στη θέση του συνοδηγού καθόταν η 21χρονο Φρόσω Κυριακού και στο πίσω κάθισμα η άτυχη Μυρσίνη Αρναούτη που τραυματίστηκε σοβαρά στο στήθος και στα άκρα από τις λαμαρίνες του στηθαίου που διαπέρασαν την καμπίνα του αυτοκινήτου. Η 30χρονη γυναίκα δεν έχει σταθεί δυνατό να δώσει κατάθεση, η κατάσταση της υγείας της είναι καλύτερη, ωστόσο παραμένει στην εντατική μονάδα θεραπείας καθώς ακόμη η ζωή της διατρέχει κίνδυνο.
Αδιευκρίνιστη παραμένει ακόμη η ταχύτητα με την οποία κινούνταν το αυτοκίνητο του Παντελίδη, που ανατράπηκε στις 08:20 το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου 2016 στη γέφυρα της λεωφόρου Βουλιαγμένης, όπου βγαίνει ο δρόμος από το παλιό ανατολικό αεροδρόμιο.
Απαντήσεις θα δώσει και ο “εγκέφαλος” του τζιπ του Παντελή Παντελίδη, αν και μέχρι στιγμής η εξέταση του αυτοκινήτου δεν έχει δείξει πως υπήρχε κάποιο μηχανικό πρόβλημα.
Όλα τα στοιχεία ως τώρα δείχνουν ότι πρόκειται για ανθρώπινο λάθος, το τζιπ του Παντελή Παντελίδη όσο εξετάστηκε δεν φάνηκε να έχει κάποιο πρόβλημα, ενώ διέθετε και καινούργια λάστιχα. Μόνο η εξέταση του “εγκεφάλου” ίσως δείξει κάποια αστοχία. Ωστόσο τα αποτελέσματα απ’ την έρευνα αυτή θα χρειαστούν ακόμη περίπου έναν μήνα.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα