Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Συντριβή αεροσκάφους στη Ρωσία – Νεκροί όλοι οι επιβάτες!

Κοινοποίηση


– Πρόκειται για Boeing 737-800 που προσγειωνόταν στην πόλη Ροστόφ επί του Ντον
– Όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης όλοι οι επιβαίνοντες είναι νεκροί, ανάμεσά τους και παιδιά
– Με τη μοιραία πτήση ταξίδευαν 55 επιβάτες, ενώ παραμένει αδιευκρίνιστος ο αριθμός των μελών του πληρώματος (6 ή 7)
– Ελέγχεται η γνησιότητα ενός βίντεο που δείχνει τη στιγμή της έκρηξης του αεροσκάφους
Αεροπορική τραγωδία στην πόλη Ροστόφ επί του Ντον σημειώθηκε τα ξημερώματα, όταν συνετρίβη αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρείας Flydubai, τύπου Boeing 737-800, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους όλοι οι επιβαίνοντες. 
Όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, στο αεροπλάνο βρίσκονταν 55 επιβάτες, ενώ ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν τα μέλη του πληρώματος ήταν έξι ή επτά.
H Flydubai επιβεβαίωσε την αεροπορική τραγωδία
Το αεροσκάφος που πραγματοποιούσε την πτήση FZ981 απογειώθηκε από το αεροδρόμιο του Ντουμπάι στις 22.38 (τοπική ώρα) και επρόκειτο να προσγειωθεί στο ρωσικό έδαφος στις 3.49 (τοπική ώρα).

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε πρόβλημα κατά τη διάρκεια της δεύτερης προσπάθειας που έκανε ο πιλότος για να προσγειώσει το Boeing


Πρόκειται για μία πτήση που πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα και είναι εξαιρετικά δημοφιλής.
Η Flydubai έγραψε στην σελίδα της στο facebook: “Γνωρίζουμε για ένα περιστατικό που αφορά την πτήση μας FZ981 από το Ντουμπάι προς το Ροστόφ επί του Ντον. Ερευνούμε τις λεπτομέρειες και θα αναρτήσουμε τα νεότερα, μόλις υπάρξουν πληροφορίες”.
Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, ο πιλότος του αεροσκάφους προσπαθούσε να προσγειώσει για δεύτερη φορά το αεροσκάφος, την ώρα που η ορατότητα ήταν εξαιρετικά περιορισμένη, λόγω έντονης βροχόπτωσης. Μετά την συντριβή το αεροπλάνο τυλίχθηκε στις φλόγες.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα