Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τα Πηγάδια… έκρυβαν «ματσάρα!» – Ισόπαλοι SKODA Ξάνθη και Λεβαδειακός

Κοινοποίηση

Ισόπαλοι μετά από ένα όμορφο παιχνίδι αναδείχθηκαν SKODA ΞΑΝΘΗ και Λεβαδειακός στην αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου και αυτοί του Άκη Μάντζιου παρά τις προσπάθειές τους δεν κατάφεραν να φτάσουν στον στόχο τους και στο τέλος πήραν από ένα βαθμό στο τελικό 2-2. 
Ο Καρυπίδης έκανε το 1-0 στο 18ο λεπτό με τον Έντουιν να αποβάλλεται με 2η κίτρινη στο 48′ και τους Μπεν – Μάντζιο μέσα σε δύο λεπτά (63′-64′) να κάνουν το 1-2 για τον Λεβαδειακό, πριν ο Λουσέρο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Τριάδης διαμορφώσει το τελικό 2-2. Οι γηπεδούχοι έχουν πλέον 32 πόντους και οι φιλοξενούμενοι έναν περισσότερο στον σχετικό πίνακα. Αυτή ήταν η 14η φετινή ισοπαλία για την SKODA ΞΑΝΘΗ και η 7η εντός έδρας.
Δείτε το LIVE του αγώνα με όλες τις φάσεις στο ThrakiSports.gr
Οι φάσεις του αγώνα
2′ Ο Σολτάνι βρέθηκε μέσα στην περιοχή αλλά ανακόπηκε την τελευταία στιγμή από τον Τσουρίκοφ.
17′ Σέντρα του Μπέρτου από δεξιά, ο Καπετάνος με διπλή προπάθεια προσπάθησε να σκοράρει αλλά ο τερματοφύλακας έδιωξε σε κόρνερ.
18′ Στην εκτέλεσή του από τον Λουσέρο η μπάλα έφτασε στον Καρυπίδη που με πλασέ έκανε το 1-0.
20′ Σέντρα του Λουσέρο, κεφαλιά του Νιέτο, απόκρουση του Βερέμκο και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί.
23′ Σολτάνι – Ορφανίδης συνεργάστηκαν και ο Καπετάνος έχασε μεγάλη ευκαιρία με το άστοχο κοντινό σουτ.
36′ Εξαιρετική συνεργασία των παικτών της SKODA ΞΑΝΘΗ με τους Νιέτο, Σολτάνι, Καπετάνο να συνεργάζονται και τον πρώτο να φτάνει σε θέση για γκολ αλλά το τελείωμά του δεν απείλησε τον Βερέμκο.
41′ Κόρνερ του Λουσέρο, κεφαλιά του Γούτα άουτ.
63′ Μετά από σέντρα από αριστερά, ο Μπεν έπιασε την κεφαλιά για να αποκρούσει ενστικτωδώς ο Ζαρόπουλος και με δεύτερη κεφαλιά ο Μπεν έκανε το 1-1.
64′ Νέα κόντρα επίθεση του Λεβαδειακού που κατέληξε σε γκολ του Μάντζιου με σουτ για να κάνει την ανατροπή, 1-2.
68′ Η παράλληλη σέντρα του Νιέτο πέρασε ανεκμετάλλευτη.
84′ Πέναλτι κέρδισε ο Τριάδης από τον Βερέμκο και το εκτέλεσε εύστοχα ο Λουσέρο για να κάνει το 2-2.
88′ Μετά από φάουλ του Λουσέρο οι παίκτες της SKODA ΞΑΝΘΗ μπερδεύτηκαν στην περιοχή και δεν κατάφεραν να σκοράρουν.
Διαιτησία
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σταύρος Μάνταλος (ΕΠΣ Καβάλας) με βοηθούς τους κ.κ. Γιώργο Κουντουρέλη (ΕΠΣ Αθηνών) – Χούσκογλου Αϊχάν (ΕΠΣ Θράκης) ενώ 4ος διαιτητής ο Ανανίας Φωτιάδης (ΕΠΣ Σερρών). Στο 50′ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Εντουιν.
Οι συνθέσεις των ομάδων
SKODA ΞΑΝΘΗ: Ζαρόπουλος, Μπέρτος (78′ Παπαστεριανός), Μπαξεβανίδης, Καρυπίδης, Γούτας, Φλίσκας (70′ Σκούρτης), Λουσέρο, Νιέτο, Σολτάνι, Καπετάνος, Ορφανίδης (74′ Τριάδης).
Λεβαδειακός: Βερέμκο, Τριποτσέρης (56′ Μεντί), Μαχαίρας, Μαχαμάτ, Μάντζιος, Ατζαγκούν, Γιακουμάκης, Τσουρίκοφ (35′ Μανωλάς), Έντουιν, Μπεν (86′ Στάθης), Μουλόπουλος.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα