Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τη σκότωσε με πυροσβεστήρα όταν του ζήτησε να χαμηλώσει τη φωνή της τηλεόρασης

Κοινοποίηση

Ένοχος για το άγριο έγκλημά του κρίθηκε ο 47χρονος Michael Meanza, γνωστός και ως Mr Angry. Σκότωσε την 38χρονη Jenny Foote με πυροσβεστήρα όταν του ζήτησε να χαμηλώσει τη φωνή της τηλεόρασης.
Ο 47χρονος, που χτύπησε την Jenny Foote στο κεφάλι και το πρόσωπο, ομολόγησε την ανθρωποκτονία στον ξενώνα ψυχικής υγείας. Αρνήθηκε την κατηγορία του φόνου, επικαλούμενος τα θέματα θυμού που αντιμετωπίζει. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για φόνο και τον καταδίκασε σε ισόβια.
Ο δικαστής John Bevan QC σημείωσε πως ο Meanza θα αποτελεί συνεχή κίνδυνο, καλώντας την επιτροπή να το σκεφτεί καλά πριν αποφασίσει να τον απελευθερώσει. Αναφέρθηκε στο βίαιο παρελθόν του, ενώ πολλοί αναρωτήθηκαν αν ο ξενώνας ήταν το κατάλληλο μέρος για τον δράστη.
“Ο Θεός είναι ο κριτής μου. Αφήστε με κάτω. Η αιώνια καταδίκη είναι δική σας” φώναζε ο 47χρονος στο δικαστήριο. Η οικογένειά του τον περιέγραψε ως άνθρωπο με χρυσή καρδιά που βρέθηκε σε μια εξαιρετικά ευάλωτη θέση. Οι ηλικιωμένοι γονείς του έκλαιγαν, όπως και ο αδερφός του, o συνταξιούχος αστυνομικός Michael Foote.
Ήταν τις πρώτες πρωινές ώρες της 7ης Ιουλίου του περασμένου χρόνου που η Jenny Foote είχε πάει στο δωμάτιο του Michael Meanza μετά από καταγγελία γείτονα πως είχε πολύ δυνατά τον ήχο της τηλεόρασης. Έβλεπε την ψυχεδελική ταινία – βιογραφία των Doors με πρωταγωνιστή τον Val Kilmer. Αφού μίλησαν για 5 λεπτά, η Jenny Foote επέστρεψε στο γραφείο της. Μετά από 3 ώρες, ο Michael Meanza πήγε να τη βρει και να τη σκοτώσει.
Μιλώντας στην αστυνομία για το άγριο έγκλημά του, είπε ότι το περιστατικό με την Jenny Foote ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ισχυρίστηκε ότι το προσωπικό του ξενώνα επενέβαινε στην προσωπική του ζωή, προσπαθώντας να του πουν πώς να είναι στη σχέση του. Όταν τον ρώτησαν αν έχει τύψεις, χαμογέλασε και τους είπε ότι μετανιώνει για πολύ λίγα πράγματα στη ζωή του.
newsit.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα