Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ανήλικη ξάφρισε ηλικιωμένο στην Καβάλα – Άρπαξε 1.000 ελβετικά φράγκα

Κοινοποίηση


Συνελήφθη 16χρονη ημεδαπή για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου στην Καβάλα   
Συνελήφθη την Τρίτη (29-3-2016) το πρωί, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 16χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για ληστεία.   
Ειδικότερα,  την Δευτέρα (28-3-2016) το βράδυ, η 16χρονη μετέβη στο σπίτι 79χρονου ημεδαπού, στην Καβάλα, όπου αφού χτύπησε το κουδούνι, της άνοιξε ο 79χρονος και εισήλθε στο εσωτερικό του. Στη συνέχεια εκμεταλλευόμενη την ολιγόλεπτη απασχόληση του 79χρονου, επέτρεψε την είσοδο σε άλλους δύο αγνώστους μέχρι στιγμής δράστες, οι οποίοι με τη χρήση σωματικής βίας ακινητοποίησαν τον 79χρονο και αφαίρεσαν δύο (2) χρυσά δαχτυλίδια, ένα (1) μενταγιόν και 1.000 ελβετικά φράγκα.   
Μετά την καταγγελία του περιστατικού, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι πραγματοποίησαν σχετικές έρευνες, με αποτέλεσμα να εξακριβώσουν τη συμμετοχή της 16χρονης στην παραπάνω ληστεία και να την συλλάβουν.    
Σημειώνεται ότι ο 79χρονος, ο οποίος τραυματίσθηκε ελαφρά, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου και νοσηλεύτηκε.  
Επισημαίνεται επίσης ότι η δράστιδα έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για διακεκριμένες κλοπές.  
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας για την ταυτοποίηση των συνεργών της.  
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα