Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άνοιξε το πασχαλινό αυγό της και βρήκε κάτι ξεχασμένο από τον υπάλληλο

Κοινοποίηση


Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η γυναίκα που έκανε την «ανακάλυψη»
Μια έκπληξη έκρυβε το κουτί με το πασχαλινό αυγό που αγόρασε μία γυναίκα την Κυριακή. Μόλις το άνοιξε, ανακάλυψε ότι εκτός από το αυγό και τα σοκολατένια κεράσματα που περιείχε μέσα, κάποιος είχε ξεχάσει εκεί -το πιθανότερο ο υπάλληλος που έφτιαχνε το κουτί- ένα ζευγάρι γυαλιά μυωπίας.
Η Charlotte Garner ανέβασε τη φωτογραφία με τα γυαλιά, στη σελίδα της εταιρείας παραγωγής του αυγού στο Facebook κι έγραψε:
«Απλά άνοιξα το πασχαλινό αυγό μου κι ένας από τους υπαλλήλους σας πρέπει να έχει αφήσει τα γυαλιά του εκεί και τώρα τα έχω εγώ».
Η φωτογραφία έλαβε χιλιάδες likes, σχόλια και κοινοποιήσεις. Οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων είδαν την αστεία πλευρά του γεγονότος και το αντιμετώπισαν με χιούμορ, όπως και η ίδια η γυναίκα που έκανε την ανακάλυψη.
Ένας από τους χρήστες ανέφερε αστειευόμενος ότι μάλλον τα γυαλιά είναι εξάρτημα που έβαλε εσκεμμένα η εταιρεία μέσα στη συσκευασία προκειμένου να αντισταθμίσει το πλέον μικρό μέγεθος των γλυκισμάτων της.
Αν και η εταιρεία δεν έχει απαντήσει για το πώς μπορεί να βρέθηκαν εκεί τα γυαλιά, η Charlotte εικάζει ότι η μόνη λογική εξήγηση είναι να τα άφησε κατά λάθος κάποιος εργαζόμενος την ώρα που ετοίμαζε τη συσκευασία.
Η γυναίκα που δημοσίευσε τη φωτογραφία, ψάχνει τώρα τον υπάλληλο που μάλλον έχει χάσει τα γυαλιά του, για να του τα επιστρέψει.
newsbeast.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα