Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αγώνες Badminton την Κυριακή στο 3ο ΓΕΛ – Το άθλημα που «ταίριαξε» στην Ξάνθη

Κοινοποίηση


-Την Κυριακή 27/3 (ώρα 10.00) οι περιφερειακοί αγώνες στο 3ο ΓΕΛ Ξάνθης
Είναι εύκολο, διασκεδαστικό και προσφέρει όλα τα καλά του αθλητισμού. Το Badminton δεν απαιτεί ιδιαίτερο εξοπλισμό και σωματικά προσόντα για να αρχίσει κανείς, ενώ υπόσχεται να συμβάλλει ουσιαστικά στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης, στην υγεία και την ψυχαγωγία των εμπλεκομένων.
Στην Ξάνθη οι προπονήσεις για μικρούς και μεγάλους ( + τμήμα βετεράνων) γίνονται στο κλειστό γυμναστήριο του 3ου Γενικού Λυκείου (Πανόραμα), ενώ οι υπεύθυνοι του συλλόγου ΑΡΙΩΝ είναι σε θέση να σας προετοιμάσουν, ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να συμμετέχετε –εάν θελήσετε- σε διασυλλογκούς αγώνες και αντίστοιχα τουρνουά.
Την Κυριακή 27 Μαρτίου από τις 10 το πρωί, θα διεξαχθούν στο γυμναστήριο του 3ο ΓΕΛ Ξάνθης Περιφερειακοί διασυλλογικοί αγώνες, με συμμετοχή αθλητών σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, ηλικιών από 13 έως 17 ετών. Αποτελούν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για όσους θέλουν να γνωρίσουν και να δουν από κοντά πως παίζεται το Badminton.
Αξίζει να αναφερθεί τέλος ότι ο αθλητικός χώρος του 3ου ΓΕΛ Ξάνθης (εκτός σχολικού ωραρίου) έχει λάβει άτυπα τον τίτλο του «Γυμναστηρίου ελαφρών αθλημάτων», καθώς σε αυτό προπονούνται και διεξάγονται αγώνες Badminton και Πινγκ – Πονγκ. Έτσι η Ξάνθη πρωτοπορεί αθλητικά για μια ακόμη φορά προσφέροντας στους δημότες ευκαιρίες και προϋποθέσεις εξειδικευμένων δράσεων πέρα από τα συνηθισμένα και διευρύνοντας τους ορίζοντες άθλησης.
Φαίνεται λοιπόν ότι το Badminton «ταίριαξε» στην Ξάνθη και το αποδεικνύει καθημερινά
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα