Τρίτη, 12 Μαρτίου, 2024

Έκαναν την νύχτα μέρα οι καρναβαλιστές – Υπό βροχή η νυχτερινή παρέλαση στην Ξάνθη (+ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση


Την νύχτα… μέρα έκαναν το βράδυ του Σαββάτου χιλιάδες καρναβαλιστές στην Ξάνθη, που αψήφισαν την βροχή και έδωσαν το παρών στην νυχτερινή παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των φετινών καρναβαλικών εκδηλώσεων. 
Οι προβλέψεις των μετεωρολόγων έπεσαν μέσα και ήδη από το απόγευμα του Σαββάτου το σκηνικό του καιρού άλλαξε απότομα στην περιοχή, με την βροχή να κάνει αισθητή την παρουσία της. Αυτό ωστόσο δεν επηρέασε τους χιλιάδες καρναβαλιστές που μασκαρεύτηκαν και ξεχύθηκαν στην πόλη συμμετέχοντας στην νυχτερινή παρέλαση. 
Οι καρναβαλιστές συγκεντρώθηκαν στην 28ης Οκτωβρίου και κατευθύνθηκαν στην Κεντρική Πλατεία όπου είχε στηθεί πάρτι με μουσική, χορό και άφθονο κέφι. Μετά το πέρας της παρέλασης ο Δήμος Ξάνθης και το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης βράβευσαν με απόφαση της οργανωτικής επιτροπής του καρναβαλιού τον Σύλλογο «Γέφυρα» για την καλύτερη οργάνωση και τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Βάτραχοι» για την καλύτερη στολή συμμετοχής τους, στη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών – Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2015.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο ΣΟΚ στην Ξάνθη – Ντύθηκε καρναβάλι και προσπάθησε να βιάσει 24χρονη στην πόλη!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξημέρωσε στην Ξάνθη με καρναβαλιστές στις σκεπές – Ξέφρενο πάρτι το βράδυ του Σαββάτου (+BINTEO)




ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα