Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Έκλεψαν το αυτοκίνητο από το «Βοήθεια στο Σπίτι» στον Δήμο Τοπείρου αλλά δεν πήγαν μακριά!

Κοινοποίηση

Το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούν οι υπάλληλοι της υπηρεσίας «Βοήθεια στο Σπίτι», στον Δήμο Τοπείρου Ξάνθης, έβαλαν στο μάτι το πρωί της Παρασκευής διαρρήκτες, που κατάφεραν να το ανοίξουν και να το κλέψουν. 
Το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο μπροστά σε παιδικό σταθμό του Δήμου και οι δράστες δεν δίστασαν – παρά το γεγονός πως πρόκειται για αυτοκίνητο με εμφανή τα διακριτικά της κρατικής υπηρεσίας  – να το κλέψουν. Για το συμβάν ενημερώθηκε η Αστυνομία η οποία και κινητοποιήθηκε άμεσα εντοπίζοντας μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα τους δράστες, τους οποίους και συνέλαβε. 
Από την μεριά του ο Δήμαρχος Τοπείρου κος Θωμάς Μίχογλου εξέδωσε δημόσιο ευχαριστήριο προς την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης και τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γκίκα Ευάγγελο για την άμεση παρέμβαση της Αστυνομίας ώστε να βρεθεί μέσα σε μία ώρα το όχημα της υπηρεσίας  και να συλληφθούν οι δράστες της κλοπής.
“Το όχημα της υπηρεσίας «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» είναι απαραίτητο, καθώς μετακινείται η νοσοκόμα του Δήμου σε όλες τις Κοινότητες και εξυπηρετεί ηλικιωμένους αλλά και Δημότες που έχουν Ιατρική ανάγκη” αναφέρει ο Δήμαρχος. 
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα