Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ενημερωτικές δράσεις για το πόσιμο νερό σε Σχολεία του Δήμου Αβδήρων από την ΔΕΥΑ

Κοινοποίηση

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για το νερό, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 22 Μάρτη, αντιπροσωπεία της ΔΕΥΑΑ αποτελούμενη από τον Πρόεδρο ΔΣ Νίκο Χατζόπουλο, τον Αντιπρόεδρο Νουρντάν Εμίν και το Γενικό Διευθυντή Γιώργο Αποστολίδη, πραγματοποίησε επίσκεψη σε σχολεία του Δήμου Αβδήρων.
Συγκεκριμένα έγιναν ενημερώσεις στο Γυμνάσιο και το Λύκειο των Αβδήρων, το Γυμνάσιο Γενισέας και το Γυμνάσιο Πολυσίτου, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει αντίστοιχη ενημέρωση και στο Μουσικό Σχολείο Διομήδειας.
Κατά τη διάρκειά τους έγινε προβολή βίντεο και παρουσίασης από το Γενικό Διευθυντή της επιχείρησης, που είχαν ως στόχο την ανάδειξη της σημασίας του πόσιμου νερού παγκοσμίως, των κινδύνων που αντιμετωπίζει και των μέτρων που πρέπει να ληφθούν για την προστασία του, ενώ αναλύθηκε και το έργο και ο ρόλος που διαδραματίζει σε αυτά τα ζητήματα η ΔΕΥΑΑ.
Στο τέλος ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με μαθητές και καθηγητές των σχολείων, οι οποίοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τα θέματα που αναπτύχθηκαν.
Η ΔΕΥΑΑ ευχαριστεί θερμά τις διευθύνσεις των σχολείων για την άψογη φιλοξενία τους και υπόσχεται ότι θα επανέλθει και στο μέλλον με αντίστοιχες δράσεις που σκοπεύουν στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των δημοτών και ιδιαίτερα των παιδιών μας.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα