Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Νέα εξόρμηση από τον Ε.Ο.Σ. Ξάνθης

Κοινοποίηση

Στα πλαίσια της κοινής προσπάθειας συλλόγων, ομάδων και σχολείων για τη δημιουργία ενός δικτύου μονοπατιών, αρκετών χιλιομέτρων γύρω από την πόλη της Ξάνθης, έγινε άλλη μια εξόρμηση του Ε.Ο.Σ. Ξάνθης για τον καθαρισμό και τη σηματοδότηση ενός νέου σημαντικού μονοπατιού. 
Αυτή τη φορά η δουλειά ήταν ευκολότερη αφού είχε προηγηθεί η αρχική διάνοιξη μεγάλου μέρους του από ομάδα ποδηλατών του XANTHI MOUNTAIN BIKE PARK η συμβολή των οποίων ήταν μεγάλη. 
Το μονοπάτι, που χρησιμοποιείται εδώ και δυο χρόνια από τον Ε.Ο.Σ., σημάνθηκε με πινακίδες πορτοκαλί χρώματος ώστε να  μπορεί πλέον να το ακολουθήσει με ασφάλεια και να το απολαύσει οποιοσδήποτε. Έχει μήκος 2.600 μέτρα και ήταν ο παλιός μουλαρόδρομος που ένωνε κάποτε, τον ερειπωμένο πια, οικισμό Μακάριο με τη γέφυρα του ποταμού Κόσυνθου. 
Είναι πολύ ευχάριστο ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι αγκαλιάζουν αυτή τη δραστηριότητα και ελπίζουμε ότι σύντομα θα έχουμε ένα ολοκληρωμένο, σηματοδοτημένο δίκτυο μονοπατιών γύρω από την πόλη μας.  Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή!!  
Από τον Ε.Ο.Σ. Ξάνθης
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα