Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εξαπάτησε ηλικιωμένη στην Αλεξανδρούπολη και άρπαξε ένα χρυσό δακτυλίδι και μια αλυσίδα

Κοινοποίηση


Συνελήφθη 32χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη και κλοπή 

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, υπόθεση απάτης και κλοπής σε βάρος 78χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε, το μεσημέρι της Τρίτης 22-3-2016, στην Αλεξανδρούπολη.  
Συνελήφθη, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στην Αλεξανδρούπολη, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 32χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη και κλοπή. 
Αναλυτικότερα, την Τρίτη το μεσημέρι, ο δράστης μετέβη στην οικία της 78χρονης, όπου παρουσιάζοντας ψευδή γεγονότα ως αληθινά, την έπεισε να του παραδώσει ένα χρυσό δαχτυλίδι και μία χρυσή αλυσίδα. Στη συνέχεια ο 32χρονος, χωρίς να γίνει αντιληπτός, αφαίρεσε από το εσωτερικό του σπιτιού το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Μετά την καταγγελία του περιστατικού οι αστυνομικοί ενήργησαν σχετικές έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα, λίγες ώρες αργότερα, να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον δράστη.
Σημειώνεται ότι ο 32χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπή.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα