Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Φρικιαστικό: Αποκεφάλισε την κοπέλα του και έκανε σeξ με το κεφάλι της φορώντας ένα φόρεμά της!

Κοινοποίηση

Ανατριχίλα προκαλεί το έγκλημα στη νοτιοδυτική Ρωσία, όπου ένας πασίγνωστος τραγουδιστής αποκεφάλισε την 22χρονη κοπέλα του, έκανε σεξ με το κεφάλι της φορώντας, μάλιστα, ένα από τα φορέματά της.
Ο γνωστός μουσικός της punk γνωστός ως Pussy αφού αποκεφάλισε την κοπέλα του Βικτώρια, έκανε σεξ με το κεφάλι της, φορώντας ένα από τα φορέματά της. Πρόκειται για τον 23χρονο Αλεξάντερ και το φρικαλέο έγκλημα έγινε στην πολη Voronezh στη νοτιοδυτική Ρωσία.
H αστυνομία αρχικά εντόπισε το πτώμα της νεαρής γυναίκας και λίγα μέτρα μακριά βρέθηκε και το κεφάλι της.
Ο 23χρονος μουσικός, όπως αναφέρει η βρετανική ”Daily Mail”, του άρεσε να ντύνεται με γυναικεία ρούχα και να αυνανίζεται, αλλά όταν το κατάλαβαν από το συγκρότημα, τον έδιωξαν. Η αστυνομία εικάζει πως όταν η κοπέλα του ανακάλυψη πως φοράει τα ρούχα της και βάφεται με τα καλλυντικά της, θέλησε να τον παρατήσει και τότε αυτός την σκότωσε.
Σύμφωνα με μέλη του συγκροτήματος, προσπάθησαν πολλές φορές να τον πείσουν να σταματήσει, αλλά πάντα κατάφερνε να αποφύγει το θέμα.
Κατά την ανάκριση, ο 23χρονος άντρας δήλωσε πως είναι ψυχικά άρρωστος και μεταφέρθηκε αμέασως σε ψυχιατρική κλινική για άγνωστο διάστημα.
thestival.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα