Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ειδομένη: Διαπόμπευσαν 40χρονο που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού ανήλικης

Κοινοποίηση

Πρόσφυγες που βρίσκονται στον καταυλισμό της Ειδομένης λίντσαραν και διαπόμπευσαν έναν 40χρονο -επίσης πρόσφυγα- ο οποίος αργότερα συνελήφθη για απόπειρα ασέλγειας σε βάρος ανήλικης, μεταδίδει η Daily Mail.
Στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται στη βρετανική εφημερίδα, εμφανίζεται ο εν λόγω άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος επτάχρονης, περιτριγυρισμένος από ομάδα προσφύγων να κρατείται και να περιφέρεται εντός του καταυλισμού.
Παίρνοντας τον νόμο στα χέρια της, η ομάδα αυτή άρχισε να ξυλοκοπά τον 40χρονο, κλωτσώντας και γρονθοκοπώντας τον, ενώ ένας εξ αυτών προσπάθησε να τον χτυπήσει με την ζώνη του στο κεφάλι. 
Σύμφωνα με τον φωτογράφο που απαθανάτισε τα στιγμιότυπα, ο πρόσφυγας παραδόθηκε αργότερα σε αστυνομικούς. «Εάν δεν υπήρχε εκεί κοντά αστυνομικό τμήμα, τότε ο 40χρονος θα είχε μεγάλο πρόβλημα» δήλωσε ο φωτορεπόρτερ.
Ο πρόσφυγας φέρεται να ακολούθησε το κορίτσι στον χώρο του καταυλισμού όπου βρίσκονται οι τουαλέτες και αφού το ακινητοποίησε, βάσει των καταγγελιών, του έσκισε τα ρούχα και προσπάθησε να το βιάσει.
Ωστόσο στην τουαλέτα πρόλαβε να μπει ο πατέρας της μικρής και κατάφερε να τον ακινητοποιήσει.
zougla.gr


ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα