Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Καταναλώνουμε ό,τι Παράγουμε» στην Ξάνθη – Απολογισμός της δράσης από την ΟΕΒΕΞ

Κοινοποίηση

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Καταναλώνουμε ό,τι Παράγουμε» στην Πλατεία Διοικητηρίου, στην πόλη της Ξάνθης, την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016, με πρωτοβουλία του Κινήματος Πολιτών «Καταναλώνουμε ό,τι Παράγουμε» και σε συνδιοργάνωση των ΓΣΕΒΕΕ, Ο.Ε.Β.Ε. Ξάνθης, Επιμελητηρίου Ξάνθης, Περιφέρειας ΑΜ-Θ, Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης και Δήμου Ξάνθης. 
Στην εκδήλωση παρίσταται ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΒΕ και Αντιπρόεδρος του Κινήματος πολιτών «Καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε» κύριος Γεώργιος Καββαθάς, ο Εκτελεστικός Γραμματέας του ΙΜΕ-ΓΣΕΒΕΕ, κύριος Ιωάννης Παπαργύρης, Μέλη του προεδρείου της ΓΣΕΒΕΕ, κυρία Άρτεμις Μαυράκη, κύριος Σωτήρης Τσιακίρογλου, καθώς και η Ταμίας του Κινήματος Πολιτών, κυρία Στέλλα Τσιάμη. 
Με την παρουσία τους τίμησαν την έκθεση και οι πρόεδροι των Ο.Ε.Β.Ε ΑΜ-Θ. Η αθρόα προσέλευση των πολιτών από νωρίς το πρωί έως και το απόγευμα, όπου και ολοκληρώθηκε η έκθεση, έδωσε το έναυσμα για την συνέχιση της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, καθώς το ενδιαφέρον προς τις τοπικές επιχειρήσεις που συμμετείχαν, για την προώθηση και προβολή των τοπικών προϊόντων τους, ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικό.  
Αξιοσημείωτο είναι ότι στα άμεσα σχέδια της Ο.Ε.Β.Ε. Ξάνθης, εντάσσεται η υλοποίηση αυτής της εκδήλωσης σε περιφερειακό επίπεδο, με την συνεργασία των Ομοσπονδιών.  Ευχαριστούμε όλες τις τοπικές επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην εκδήλωση, τους μαθητές της ειδικότητας «Μαγειρικής Τέχνης» της ΕΠΑΣ και ΣΕΚ ΟΑΕΔ Ξάνθης, τους εκπροσώπους από την ομάδα της ΣΚΟΝΤΑ Ξάνθη και τα ΜΜΕ της περιοχής, που συνέδραμαν ως Χορηγοί Επικοινωνίας. 
Ακόμη, την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, κύριος Γεώργιος Καββαθάς, συναντήθηκε με όλους τους προέδρους των Σωματείων-Μελών της Ο.Ε.Β.Ε Ξάνθης, σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής, όπου και συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα σε κάθε επαγγελματικό κλάδο. Από την πλευρά του, ο  κύριος Καββαθάς, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα μείζονα ζητήματα του Ασφαλιστικού και Φορολογικού, στον ΦΠΑ 23% στο χώρο της εστίασης, στα πρόστιμα του ΙΚΑ, καθώς  και σε θέματα τα οποία κοινοποίησαν οι πρόεδροι των Σωματείων προς τον ίδιο τον πρόεδρο. 
Ο πρόεδρος                                                                               Η Γενική Γραμματέας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Φ. ΜΠΑΤΖΑΚΙΔΗΣ                                               ΜΑΡΙΑ Σ. ΤΣΙΑΚΙΡΟΓΛΟΥ
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα