Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Καθαρά Δευτέρα στην Ξάνθη με χιόνια στα ορεινά και θυελλώδεις ανέμους στην πόλη (+ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση


-Οι άνεμοι σήκωσαν κάδους και έσπασαν κλαδιά δέντρων μέσα στην πόλη 
Με θυελλώδεις ανέμους και χιόνια υποδέχθηκε την Καθαρά Δευτέρα η Ξάνθη με το σκηνικό του καιρού να θυμίζει χειμώνα σχεδόν στο σύνολο του Νομού. 
Στην ορεινή περιοχή και πιο συγκεκριμένα στο Δασικό Χωριό εδώ και μέρες έχει κάνει την εμφάνισή του το χιόνι, το οποίο συνεχίστηκε το βράδυ της Κυριακής με αποτέλεσμα η περιοχή να παραμείνει στα λευκά την Δευτέρα. 
Μέσα στην πόλη αλλά και στον κάμπο και την παραλιακή ζώνη του Νομού έκαναν την εμφάνισή τους από τα ξημερώματα της Δευτέρας θυελλώδεις άνεμοι με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρής έκτασης προβλήματα. Πιο συγκεκριμένα, για ακόμη μια φορά, μέσα στην πόλη οι άδειοι κάδοι απορριμμάτων έκαναν βόλτες ή αναποδογύριζαν ενώ έσπασαν κλαδιά δέντρων τα οποία κατέληξαν στο οδόστρωμα.  Αντίστοιχη η εικόνα και στην παραλιακή ζώνη του Νομού ενώ το Λιμενικό εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού προειδοποιώντας για ιδιαίτερα έντονους ανέμους στο Θρακικό Πέλαγος.  




Στο πόδι το Τμήμα Καθαριότητας
Ιδιαίτερα εντυπωσιακά ήταν φέτος τα αντανακλαστικά του Τμήματος Καθαριότητας του Δήμου Ξάνθης αμέσως μετά το πέρας των καρναβαλικών εκδηλώσεων με αποτέλεσμα ένα μεγάλο τμήμα των χιλιάδων σκουπιδιών που άφησαν πίσω τους οι καρναβαλιστές να απομακρυνθεί εγκαίρως. Συνεργεία με υπαλλήλους του Δήμου φρόντισαν αρχικά για τον καθαρισμό της 28ης Οκτωβρίου καθώς και των υπόλοιπων δρόμων απ’ τους οποίους πέρασαν άρματα και καρναβαλιστές.  

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα