Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Νέα διάρρηξη και βανδαλισμοί στο Κολυμβητήριο Ξάνθης – “Βολές” Κ.Ο.Ξ. κατά του Δήμου (+ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση

Θύμα διάρρηξης και βανδαλισμού έπεσαν για ακόμη μια φορά τα γραφεία του Κολυμβητικού Ομίλου Ξάνθης, που στεγάζονται στον χώρο του κλειστού Δημοτικού Κολυμβητηρίου. 
Άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες παραβίασαν την κεντρική είσοδο των γραφείων και εισήλθαν μέσα προκαλώντας φθορές και βανδαλισμούς, κατά την διάρκεια του Καρναβαλιού, γεγονός που εξόργισε για ακόμη μια φορά τα μέλη του Κ.Ο.Ξ. τα οποία διαμαρτύρονται τόσο για το γεγονός πως το Κολυμβητήριο παραμένει κλειστό όσο και για την φύλαξη του χώρου. 
Στο διαδικτυακό λογαριασμό του Κ.Ο.Ξ. στο facebook αναρτήθηκε το εξής μήνυμα: «Ειλικρινά δεν έχω λόγια να περιγράψω για την κατάντια του δήμου μας(φυσικά αν υπάρχει δήμος γιατί το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι αν τα καρναβαλια πήγαν καλά) πού για ακόμα μία φορά το κολυμβητήριο έγινε στόχος από ανεγκέφαλους και διέρρηξαν τον σύλλογο!!! Τελικά αυτός ο δήμος είναι μόνο για τα πανηγύρια αλλά αυτή την φορά δεν θα μείνει έτσι…»
Υπενθυμίζεται ότι κάτι αντίστοιχο κατεγράφη πριν από μόλις μερικές εβδομάδες στην ίδια περιοχή όπου και πάλι άγνωστοι διέρρηξαν τα γραφεία του Κ.Ο.Ξ.




ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα