Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πουλούσαν φρούτα στον δρόμο χωρίς άδεια στην Ξάνθη και τους συνέλαβαν!

Κοινοποίηση

Συνελήφθησαν την Τρίτη (1-3-2016) το μεσημέρι, στο Διδυμότειχο και την Ξάνθη, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση του παρεμπορίου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας και Ξάνθης, τρείς (3) ημεδαποί, ηλικίας 35, 32 και 23 ετών, κατηγορούμενοι για άσκηση πλανόδιου εμπορίου χωρίς άδεια. 
Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στο Διδυμότειχο, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, συνέλαβαν τον 35χρονο, διότι κατελήφθη να ασκεί πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο, διαθέτοντας προς πώληση 211 είδη παρεμπορίου (εργαλεία, αξεσουάρ αυτοκινήτου, φακούς κ.α.), στερούμενος της απαιτούμενης άδειας. 
Στη δεύτερη περίπτωση, στην Ξάνθη, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης, συνέλαβαν τους άλλους δύο (2) ημεδαπούς, διότι τους κατέλαβαν να ασκούν πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο, διαθέτοντας προς πώληση διάφορα φρούτα, στερούμενοι της απαιτούμενης άδειας. 
Κατασχέθηκαν όλα τα παραπάνω είδη, ενώ επιβλήθηκαν στους δράστες τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.    
Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενεργούν τα Αστυνομικά Τμήματα Διδυμοτείχου και Ξάνθης.  
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα