Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σε δημόσιο διάλογο στην Κομοτηνή καλούν οι αγρότες τους Βουλευτές της ΑΜΘ!

Κοινοποίηση

Σε δημόσιο διάλογο στην Κομοτηνή, το Σάββατο 5 Μαρτίου στην έδρα της Περιφέρειας, καλούν οι αγρότες της περιοχές τους Βουλευτές της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης ώστε να συζητηθούν τα φλέγοντα θέματα του φορολογικού και του ασφαλιστικού. 

“Η Συντονιστική  επιτροπή αγώνα  ΑΜΘ στις 26/2/ 2016 έλαβε την απόφαση, να σας καλέσει το Σάββατο 5/3/2016 στην έδρα της περιφέρειας ΑΜΘ (πρώην Νομαρχία)και ώρα 19,00 προκειμένου να γίνει Δημόσιος διάλογος  πάνω στα φλέγοντα θέματα του πρωτογενή τομέα, Ασφαλιστικό Φορολογικό, κόστος παραγωγής” αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε ενώ όπως έγινε γνωστό στον διάλογο θα δώσουν το παρών 17 εκπρόσωποι αγροτών από την ΑΜΘ. 




Ανεπιθύμητοι όσοι ψηφίσουν 
Υπενθυμίζεται πως οι αγρότες της περιοχής, ακολουθώντας τα υπόλοιπα μπλόκα της χώρας, αποφάσισαν να αποσύρουν τα τρακτέρ από το οδικό δίκτυο της ΑΜΘ ωστόσο ξεκαθαρίζουν πως παραμένουν σε πλήρη επαγρύπνηση και προσανατολίζονται σε άλλες μορφές κινητοποιήσεων. 
“Δηλώνουμε ξεκάθαρα πως όσοι βουλευτές ψηφίσουν τα επερχόμενα μέτρα ή συνταχτούν με οποιονδήποτε τρόπο στο σχεδιαζόμενο ξεπούλημα του ιδρώτα και της περιουσίας μας, δεν είναι άπλα ανεπιθύμητοι αλλά και ανάξιοι των περιστάσεων. Εφεξής ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος της προσωπικής του πορείας” επισημαίνεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση που εξέδωσε η συντονιστική επιτροπή αγώνα των αγροτών, ενώ παράλληλα τονίζεται πως “ζητούμε την κατανόηση όλων των συμπολιτών μας που ταλαιπωρήθηκαν από όλη αυτή την κινητοποίηση. Σκοπός μας ήταν η αφύπνιση των Κυβερνόντων και γιατί προσπαθήσαμε να επιδείξουμε ευθιξία και να μην βλάψουμε κανέναν Έλληνα ή ξένο πολίτη. Ελπίζουμε όλοι να καταλάβουν πως αυτόν τον αγώνα τον δώσαμε για το σύνολο της κοινωνίας και πρέπει η κοινωνία μας να μείνει ενωμένη”. 
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα