Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σήμερα γάμος δεν γίνεται: Παράξενοι λόγοι που η νύφη παρατά το γαμπρό ανήμερα

Κοινοποίηση

Το κρατίδιο Ουτάρ Πράντες στην Ινδία έγινε γνωστό για έναν πολύ τραγικό λόγο: τα αλλεπάλληλα κρούσματα βιασμών και κακομεταχείρισης των γυναικών ενώ στις λίστες των Ηνωμένων Εθνών είναι πάρα πολύ χαμηλά στην κατάταξη όσον αφορά στα δικαιώματα των γυναικών.
Και όμως, από αυτό το κρατίδιο έρχονται κάποιες απίστευτες ιστορίες για νύφες που παράτησαν το γαμπρό στα κρύα του λουτρού, την ίδια την ημέρα του γάμου, ακόμη και την ώρα που θα ξεκίναγε το μυστήριο!
Αυτός είναι μεθυσμένος

Τον περασμένο μήνα μια γυναίκα από την επαρχία Φιροζαμπάντ αρνήθηκε να παντρευτεί τον μέλλοντα σύζυγο της όταν αυτός έφτασε στην τελετή του γάμου τόσο μεθυσμένος, που δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του. Σύμφωνα με τους Times of India, η νύφη απείλησε τους γονείς της ότι θα αυτοκτονήσει αν επέμεναν να παντρευτεί το συγκεκριμένο άνδρα και έτσι ο γάμος ματαιώθηκε.
Δεν ξέρει πόσο κάνει… 1+1


Όταν ο Μοχάρ αποφάσισε να παντρέψει την κόρη του Λάβλι, με έναν –κατά τα φαινόμενα- ευειδή και καλό νεαρό αγνοούσε κάτι πολύ βασικό για εκείνο.
Λίγο πριν το γάμο, η Λάβλι ρώτησε το μέλλοντα σύζυγο της πόσο κάνει 15+6. Όταν αυτός απάντησε 17 και απέτυχε να βρει το αποτέλεσμα, εκείνη ακύρωσε το γάμο επειδή ο γαμπρός ήταν… αστοιχείωτος!
Ο γαμπρός λιποθύμησε

Την ώρα που η νύφη κατέβαινε από το αυτοκίνητο και πλησίαζε προς το γαμπρό που στεκόταν μπροστά στα λουλούδια και την περίμενε, ο γαμπρός έπαθε κρίση και λιποθύμησε. Η οικογένεια του είχε κρατήσει μυστικό ότι ο άνδρας ήταν επιληπτικός.
Τότε η νύφη ζήτησε από έναν άνδρα από το οικογενειακό περιβάλλον του γαμπρού να την παντρευτεί εκεί, επί τόπου. Αυτός δέχτηκε.
Όταν συνήλθε ο παρ’ ολίγον γαμπρός στο νοσοκομείο παρακάλεσε τη νύφη να το ξανασκεφτεί, πήγε ακόμη και στην αστυνομία να την καταγγείλει. Οι αστυνομικοί του απάντησαν: «είναι παντρεμένη γυναίκα, τι μπορούμε να κάνουμε;».
Πήραν το γαμπρό όμηρο!
Ένα νεαρό ζευγάρι γνωρίστηκε στα social media και μετά από μια σύντομη γνωριμία αποφάσισαν να παντρευτούν. Υπολόγιζαν όμως χωρίς την… κουνιάδα!
Την ημέρα του χλιδάτου γάμου με τους 500 καλεσμένους (μεταξύ αυτών και ο δήμαρχος της πόλης) η κουνιάδα ενθουσιάστηκε λίγο παραπάνω που σηκώθηκε και φίλησε το γαμπρό περιπαθώς.
Μάλιστα δεν έμεινε εκεί αλλά στο γαμήλιο γλέντι τον σήκωσε να χορέψουν… σφιχτά!
Η οικογένεια της νύφης εκνευρίστηκε τόσο πολύ από την προσβολή που πήρε το γαμπρό όμηρο και χρειάστηκε η επέμβαση του δημάρχου για να αφεθεί ελεύθερος.
Δεν τους… άλλαξαν τα φώτα!
Πέρυσι σε ένα γάμο στην πόλη Κανπούρ, η οικογένεια του γαμπρού απαίτησε καλύτερο φωτισμό στο γάμ. Η οικογένεια της νύφης αρνήθηκε. Η διαφωνία φούντωσε και η οικογένεια της νύφης άρχισε να κατηγορεί αυτή του γαμπρού ότι είναι «απολίτιστοι χωρίς καθόλου τρόπους».
Ο γάμος… έσβησε!
Ο γαμπρός (δεν) μασούσε
Η μέλλουσα σύζυγος είχε ζητήσει από τον άντρα της να σταματήσει μια πολύ ανθυγιεινή συνήθεια που είχε: να μασάει καπνό. Ανήμερα του γάμου, ο γαμπρός έφτασε στην τελετή μασώντας καπνό. Μάλιστα, στα μισά της τελετής ζήτησε ένα μικρό διάλειμμα για να… φτύσει!
Η γυναίκα σταμάτησε τη διαδικασία λέγοντας πως γάμος τέλος γιατί δεν ήθελε ο άνδρας της να είναι «ένας εξαρτημένος»!
news.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα