Κυριακή, 17 Μαρτίου, 2024

Βαριά ήττα για την SKODA Ξάνθη από τον Πανιώνιο με 3-0 στη Νέα Σμύρνη!

Κοινοποίηση

Μετά από σχεδόν 2 μήνες η SKODA ΞΑΝΘΗ γνώρισε την ήττα. Στο παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Πανιώνιο εκτός έδρας, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν κατάφερε να φτάσει το αήττητο σερί της στα 7 παιχνίδια (είχε τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες), χάνοντας με 3-0 από τους γηπεδούχους. 
Τα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση της Ν. Σμύρνης σημειώθηκαν από τον Μπακασέτα (38’, 42’, 94′). Αυτή ήταν η 7η ήττα φέτος για την ξανθιώτικη ομάδα και η 4η μακριά από το γήπεδό της, παραμένοντας στους 31 βαθμούς.
Δείτε το LIVE του αγώνα και όλα όσα έγιναν στο γήπεδο στο ThrakiSports.gr 
Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα
31’ Εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση του Λουσέρο, ο Διούδης στο δεύτερο δοκάρι απομάκρυνε σε κόρνερ.
32’ Κάθετη πάσα του Ορφανίδη στον Ντιμιτρόφ που σούταρε από πλάγια αριστερή θέση, με την μπάλα να βρίσκει την εξωτερική πλευρά των δικτύων.
38’ Ο Μπακασέτας με μακρινό φάουλ νίκησε τον Τσέναμο κάνοντας το 1-0.
42’ Με νέο μακρινό σουτ, ο Μπακασέτας πέτυχε το 2-0
48’ Μακρινό φάουλ του Μπακασέτα, ο Τσέναμο απέκρουσε σε κόρνερ.
49’ Διπλή ευκαιρία για τον Πανιώνιο, με το νέο σουτ του Μπακασέτα και μετά την απόκρουση του Τσέναμο, το άστοχο σουτ του Ανσαριφάρντ. Στη συνέχεια ο τερματοφύλακας της SKODA ΞΑΝΘΗ απέκρουσε και την κεφαλιά επιθετικού του Πανιωνίου.
50’ Ο Τσέναμο με νέα απόκρουση σταμάτησε το σουτ του Μασούρα από θέση τετ α τετ.
51’ Σουτ του Ορφανίδη πέρασε άουτ.
54’ Άστοχο το φάουλ του Γουάλας.
64’ Εξαιρετική συνεργασία Νιέτο – Ορφανίδη με τον πρώτο να κάνει το σουτ αλλά την μπάλα να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
73’ Ο Τσέναμο νέα επέμβαση στην κεφαλιά του Ρισβάνη και στη συνέχεια το σουτ του τελευταίου πέρασε άουτ.
94′ Ο Μπακασέτας με σουτ έκανε το 3-0
Διαιτητές
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ηλίας Σπάθας (ΕΠΣ Πειραιά) με βοηθούς τους κ.κ. Δημήτρη Ζησιμόπουλο (ΕΠΣ Πειραιά) – Αντώνη Πυλαρινό (ΕΠΣ Ζακύνθου) και 4ος διαιτητής ο Γιώργος Γιαννουλάκης (ΕΠΣ Χανίων).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Τσαουλής, Πατσατζόγλου, Ρισβάνης, Βλάχος, Σιώπης, Κόρμπος, Μπακασέτας (89’ Μπαργκάν), Καθάριος (65’ Καραμάνος), Μασούρας, Ανσαριφάρντ (81’ Τζανδάρης).
SKODA ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Τσέναμο, Μπέρτος, Γουάλας, Λισγάρας, Γούτας, Φλίσκας (46’ Παπαστεριανός), Λουσέρο, Σολτάνι, Ορφανίδης, Ντιμιτρόφ (58’ Νιέτο), Σκούρτης (58’ Καπετάνος).
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα