Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Στην Δράμα ο Πρύτανης του ΔΠΘ

Κοινοποίηση

Τη Δράμα επισκέφτηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Πρύτανης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Καθηγητής κ. Αθανάσιος Καραμπίνης, συνοδευόμενος από τον Αναπληρωτή Πρύτανη Οικονομικών Αν. Καθηγητή κ. Φώτιο Μάρη.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης πραγματοποίησε συναντήσεις με τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Δράμας κ. Αργύριο Πατακάκη και το Δήμαρχο Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο στο πλαίσιο των οποίων τονίστηκε η άριστη και εποικοδομητική συνεργασία του Δ.Π.Θ. με τους δύο φορείς που επιβεβαιώνεται άλλωστε με την κοινή συμμετοχή σε προτάσεις διασυνοριακών προγραμμάτων αλλά και με το Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη.
Παράλληλα η αντιπροσωπεία του Δ.Π.Θ. συναντήθηκε με τη Διεύθυνση Δασών Δράμας, και ειδικότερα με τον Διευθυντή Δασών Δράμας κ. Ανδρέα Τσίγγη και τη Δασάρχη κα Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, με τους οποίους συζήτησαν  θέματα που άπτονται στην πρακτική άσκηση των φοιτητών του Τμήματος Δασολογίας  και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων. 
«Η συνεργασία του Πανεπιστημίου μας με τους φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης δεν εγκαινιάζεται τώρα, υπήρχαν και στο παρελθόν επαφές. Τώρα μελετάμε νέες προοπτικές σε νέα δεδομένα», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Αθ. Καραμπίνης.
Ο κ. Αθανάσιος Καραμπίνης συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Αργύριο Πατακάκη δεν παρέλειψε να μεταβεί και να συζητήσει με πρόσφυγες και μετανάστες οι οποίοι αυτό το διάστημα διαμένουν σε εγκαταστάσεις που έχουν διαμορφωθεί για το σκοπό αυτό στην περιοχή της ΒΙ.ΠΕ. Δράμας.
Κομοτηνή 30/03/2016
Από την Πρυτανεία του Δ.Π.Θ.


ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα