Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

“Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν ενεργοποιημένοι πυρήνες του Ισλαμικού Κράτους”

Κοινοποίηση

H Ελλάδα είναι ασφαλής χώρα και δεν υπάρχουν ενεργοποιημένοι πυρήνες του Ισλαμικού Κράτους, επεσήμανε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Αγορά».
«Μπορεί να πέρασαν τέτοια άτομα από τη χώρα μας, αλλά οι μουσουλμανικές κοινότητες στην ελληνική επικράτεια αποτελούνται από φιλήσυχους ανθρώπους που καταδικάζουν αυτές τις ενέργειες», τόνισε ο κ. Τόσκας προσθέτοντας ότι η Ελλάδα είναι πολύ ασφαλής καθώς δεν έχει ιστορία αποικιοκρατική ή ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων.
Ως προς τις προσφυγικές ροές ο κ. Τόσκας υπογραμμίζει ότι το ΝΑΤΟ θα έπρεπε να έχει περισσότερο ενεργή δράση ως προς την επιτήρηση και εκφράζει την πεποίθηση ότι σύντομα θα γίνει έτσι, διαφορετικά θα «είναι η πρώτη ΝΑΤΟϊκή επιχείρηση που δεν ολοκληρώθηκε σύμφωνα με την προβλεπόμενη εντολή που της δόθηκε».
Τέλος, ο αναπληρωτής υπουργός υπουργό εκφράζει τη στήριξή του στον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, χαρακτηρίζοντας τη βοήθεια του πολύτιμη και εξαιρετική.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα