Τρίτη, 12 Μαρτίου, 2024

Στην Λέσβο ο Π. Σγουρίδης – Διήμερη επίσκεψη για το συνέδριο των ΑΝΕΛ (+ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση

Διήμερη επίσκεψη στη Λέσβο πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο 19 & 20 Μαρτίου 2016, ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Παναγιώτης Σγουρίδης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του συνεδρίου του κινήματος.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο νησί , ο κ. Σγουρίδης, συναντήθηκε και είχε συνεργασία για διάφορα τοπικά θέματα με τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Γιαννέλλη, τον Δήμαρχο Λέσβου, Σπύρο Γαληνό και με την Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Μετέβη στο Κέντρο Υποδοχής και Καταγραφής Προσφύγων της Μόριας, όπου ενημερώθηκε για την διαδικασία καταγραφής προσφύγων από την υπεύθυνη, κα Ανθή Καραγγελή.
Επισκέφθηκε την περιοχής της Γέρας, όπου συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο Γέρας, Νικόλαο Ψωμά και στελέχη των ΑΝΕΛ, το Πλωμάρι όπου είχε επαφές με τον Αντιδήμαρχο Μανώλη Αρμενάκα και φορείς της περιοχής και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της ποτοποιίας Βαρβαγιάννη. Μετέβη, επίσης, στη Σκάλα Συκαμιάς, και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Συκαμιάς, Γιώργο Σαρόγλου, καθώς και με εθελοντές που δραστηριοποιούνται στην περιοχή. Ο κ. Σγουρίδης επισκέφθηκε τα έργα οδοποιίας Γενί Λιμάνι – Κάπη και Κάμπου Ιππείου, τα οποία εντάχθηκαν,μεταξύ άλλων, σε χρηματοδοτικά προγράμματα κατά την περίοδο της θητείας ως Υφυπουργού του κ. Σγουρίδη, στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και είχε συνάντηση με Αυτοδιοικητικούς φορείς.
Τέλος, την Κυριακή της Ορθοδοξίας, ο κ. Σγουρίδης, παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μανταμάδου, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Μανταμάδου, Στέφανο Αποστόλου και τοπικά στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα