Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στην Ξάνθη ο Λευτέρης Αυγενάκης – “Η κυβέρνηση σχεδιάζει στο γόνατο και μετά τρέχει”

Κοινοποίηση


-Δήλωσε πως δεν υπάρχει επαρκής πληροφόρηση από την κυβέρνηση για το προσφυγικό
Στην Ξάνθη βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο Βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ και  αναπληρωτής γραμματέας πολιτικής επιτροπής του κόμματος, κος Αυγενάκης Ελευθέριος προκειμένου να δώσει το παρών στην προσυνεδριακή συνέλευση της ΝΟΔΕ. 
Ο Βουλευτής της ΝΔ στο περιθώριο της συνέλευσης αναφέρθηκε τόσο στα οργανωτικά της Νέας Δημοκρατίας όσο και στην πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης. Χαρακτηριστικά δήλωσε πως δεν υπάρχει επαρκής πληροφόρηση σχετικά με το σχέδιο που έχει κατά νου η Κυβέρνηση ενώ ξεκαθάρισε πως η ΝΔ δεν “δίνει λευκή επιταγή” ούτε στον κ. Τσίπρα ούτε στον κ. Καμμένο. 
“Δεν γνωρίζουμε τον σχεδιασμό της κυβέρνησης για το προσφυγικό. Βλέπουμε ότι σχεδιάζει στο γόνατο, σήμερα σκέφτεται, μετά ανακοινώνει και μετά τρέχει να εκπληρώσει ή έχει υπογράψει συμφωνίες και μετέπειτα τρέχει να τις εφαρμόσει” ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ ερωτηθείς σχετικά με τα μέτρα που προωθεί η Κυβέρνηση διευκρίνισε πως “όπου υπάρξουν πραγματικά μεταρρυθμίσεις εμείς θα βοηθήσουμε αλλά λευκή επιταγή στο Τσίπρα και τον Καμμένο δεν θα δώσουμε. Η ΝΔ αποτελεί σήμερα την ελπίδα της ελληνικής κοινωνίας και το ερώτημα είναι μπορεί η κυβέρνηση; αντέχει; στέκεται; Ερωτήματα που πρέπει να απαντήσουν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ”. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα