Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Στο 3ο ΓΕΛ η πρώτη διοργάνωση Περιφερειακών Αγώνων Badminton στην Ξάνθη (+ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση

Με επιτυχία στέφθηκε η πρώτη διοργάνωση περιφερειακών αγώνων αντιπτέρισης (badminton) στην πόλη της Ξάνθης την Κυριακή 27 Μαρτίου 2016. Στο σύγχρονο και φιλόξενο γυμναστήριο του 3ου Γενικού Λυκείου Ξάνθης, η Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Σωματείων Αντιπτέρισης σε συνεργασία με το τμήμα αντιπτέρισης του ΓΑΣ Αρίων Ξάνθης συνδιοργάνωσαν τους Περιφερειακούς Αγώνες στις κατηγορίες κάτω των 13 ετών (U-13) και κάτω των 17 ετών (U-17).

Διαμορφώθηκαν τέσσερα (4) γήπεδα αντιπτέρισης υψηλών προδιαγραφών στα οποία αγωνίστηκαν σαράντα επτά (47) μικροί αθλητές και αθλήτριες σε εκατόν τέσσερις (104) αγώνες όλων των αγωνισμάτων αντιπτέρισης (μονό ανδρών, μονό γυναικών, διπλό ανδρών, διπλό γυναικών και διπλό μεικτό) και στις δύο (2) κατηγορίες (U-13 & U-17).

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στους αγώνες, ορισμένα για πρώτη φορά εφέτος, και αγωνίστηκαν με ωραίο και ευγενικό τρόπο. Επίσης, ευχαριστίες αξίζουν σε όλους τους γονείς που ως αφανείς ήρωες στήριξαν με την υπομονετική τους παρουσία τους μικρούς αθλητές καθώς και στους πολλούς φίλους που γέμισαν την κερκίδα του γηπέδου! Οι θεατές και επισκέπτες απόλαυσαν ένα πρωτόγνωρο θέαμα για το φίλαθλο κοινό της Ξάνθης.
Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η αμέριστη βοήθεια που παρασχέθηκε από τα μέλη του τμήματος ενηλίκων της αντιπτέρισης που βοήθησαν τα μέγιστα πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τους αγώνες, έτσι ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά. Για τους διοργανωτές ήταν ένα κουραστικό διήμερο λόγω και της προετοιμασίας του γηπέδου αλλά άξιζε τον κόπο και με το παραπάνω. Ευχαριστίες απευθύνονται στη διεύθυνση του 3ου Γενικού Λυκείου Ξάνθης και συγκεκριμένα στον κ. Κώστα Τσεντικόπουλο, διευθυντή του σχολείου για την στήριξη που παρέχει σε ένα ολυμπιακό άθλημα όπως το Μπάντμιντον.
Στο δεσμό http://www.tournamentsoftware.com/sport/winners.aspx?id=BC1EAABF-1687-4F99-99EC-1E3FD8A37775 μπορούν να βρεθούν αναλυτικά τα αποτελέσματα ανά αγώνισμα και κατηγορία καθώς και στοιχεία για τους συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες. Για το αγώνισμα έπεται συνέχεια με το επόμενο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Πορταριά Βόλου το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (2-3 Απριλίου 2016) στην κατηγορία κάτω των 15 ετών (U-15).
Οι προπονήσεις αντιπτέρισης στο τμήμα του ΓΑΣ Αρίων Ξάνθης λαμβάνουν χώρα κάθε απόγευμα Τρίτης και Πέμπτης (17:00-18:00 1ο παιδικό, 18:00-19:30 2ο παιδικό & 19:30-21:00 ενηλίκων) και κάθε πρωί Σαββάτου (9:30-10:30 παιδικό & 10:30-12:00 ενηλίκων) παρουσία του ομοσπονδιακού προπονητή για τη Θράκη κ. Χαράλαμπου Ιορδάνου. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα