Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ξεκίνησε ο νέος κύκλος διαλέξεων του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης

Κοινοποίηση

Επιτυχής ήταν η έναρξη του νέου κύκλου διαλέξεων της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Π.Ε. ΕΒΡΟΥ, τη Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016, υπό τον τίτλο «ΘΕΜΙΔΟΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ», που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης – Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, σε συνεργασία με τους Δικηγορικούς Συλλόγους Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας, μέλη των οποίων πραγματοποιούν τις διαλέξεις. 
Τα δύο πρώτα θέματα που αναπτύχθηκαν ήταν «Ευθανασία: Νομικό Πλαίσιο – Ηθικά Διλήμματα» από την Πολυχρονία Τσαγκούρια, στην Αλεξανδρούπολη, και «Κτηματολόγιο: Αναγκαιότητα – Διαδικασία – Συνέπειες» από τους Χαράλαμπο Πάντζο και Δημήτριο Μωρίδη, στην Ορεστιάδα. 
Το πρόγραμμα διαλέξεων για τη Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016, έχει ως εξής: στην Αλεξανδρούπολη, η Ζαχαρούλα Τσιρτσίδου και η Φένια Ζαχαράκη, με θέμα «Διαμεσολάβηση: εναλλακτικός τρόπος επίλυσης συγκρούσεων», στην Ορεστιάδα, ο Χρυσοβαλάντης Παντσίδης με θέμα «Προσφυγικό: νομικό πλαίσιο». 
Οι διαλέξεις πραγματοποιούνται στην αίθουσα του ΝΟΜΑΡΧΕΙΟΥ της Π.Ε. Έβρου στην Αλεξανδρούπολη 19:00-21:00, και στην αίθουσα του Πολιτιστικού Πολύκεντρου του Δήμου Ορεστιάδας 18:00-20:00. 
Η θεματολογία επιλέγεται από τους Δικηγορικούς Συλλόγους και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα