Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στους πρόσφυγες της Καβάλας από τον Δήμο Ξάνθης

Κοινοποίηση

Κλιμάκιο του Δήμου Ξάνθης,  με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο και τον Aντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας κ. Μιχαήλ  Λομβαρδέα, βρέθηκαν την Πέμπτη στην Καβάλα, όπου παρέδωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στους πρόσφυγες. 
Η πρωτοβουλία της ανθρωπιστικής βοήθειας  του Δήμου Ξάνθης, εντάσσεται στο πλαίσιο της απόφασης της ΠΕΔ ΑΜ-Θ. 
Τα είδη της ανθρωπιστικής βοήθειας συγκεντρώθηκαν από 8 Μαρτίου στα Δημοτικά καταστήματα Κιμμερίων, Ευμοίρου και Σταυρούπολης, καθώς και στις σχολικές μονάδες του Δήμου με την συνδρομή του συλλόγου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Ο Δήμαρχος Ξάνθης ανέφερε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη αποστολή βοήθειας του Δήμου της Ξάνθης, ούτε βέβαια και η τελευταία. “Η αλληλεγγύη, καθώς η έμπρακτη συμπαράσταση του Δήμου μας στους πρόσφυγες θα συνεχιστεί όσο συνεχίζεται το δράμα τους. Οι προσπάθειες του Δήμου Ξάνθης για την στήριξη των προσφύγων θα εντείνονται,  εκφράζοντας  το σύνολο των πολιτών της Ξάνθης” δήλωσε.
H Δήμαρχος Καβάλας κ. Δήμητρα Τσανάκα εξέφρασε τις ευχαριστίες της τόσο στο Δήμαρχο Ξάνθης για την πρωτοβουλία και τη στήριξη, όσο και σε όσους συνέδραμαν στην εν λόγω προσπάθεια. Ιδιαίτερες και εγκάρδιες ήταν οι ευχαριστίες της Δημάρχου προς τους πολίτες του Δήμου Ξάνθης για την αμέριστη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα